Οι Ostinato Ensemble στο moonwalk

Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουνίου, 2010 19:26

Οι Ostinato Ensemble στο moonwalk

Πιστοί όπως πάντα στις νέες τάσεις αλλά και λάτρεις των κλασσικών αξιών και με τα μάτια στραμμένα σε οτιδήποτε προοδευτικό , σας παρουσιάζουμε το πρώτο “live” στον πεζόδρομο της Ορεστιάδας και εννοείτε στο Moonwalk . Ελάτε λοιπόν την κυριακή 20 Ιουνίου να απολάυσουμε παρέα τους “Ostinato Ensemble” , οι οποίοι μας έρχονται άκρως καλοκαιρινοί με την μουσική τους , που θα μας “ταξιδέψει” σχεδόν σε όλο τον κόσμο μιας και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απο μουσικά είδη όπως το Tango , Latin , Ethnic και πολλά κλασσικά Evergreens . Χαλαρώστε στο απόλυτο στέκι της πόλης με το Ακορντεόν , το Πιάνο και το Βιολή των “Ostinato Ensemble” .

“Ostinato Ensemble” performing live and only @ moonwalk . Be there !


* Οφείλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη για το ότι κάτι τόσο αυτονόητο όπως ενα live στον πεζόδρομο (όπως σε όλες τις πόλεις) , χρίζει τέτοιας μεγάλης προσπάθειας και τόσον παρελκομένων μικροπροβλημάτων με αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικά και η πρώτη φορά που γίνετε κάτι τέτοιο .

Ελάτε λοιπον και δηλώστε έμπρακτα με την παρουσία σας οτι χρειαζόμαστε και θέλουμε να γίνονται εκδηλώσεις και βοηθήστε στο να αφυπνιστούν επιτέλους οι αρμόδιοι που παρεμποδίζουν με απαρχαιωμένους κανονισμούς την όποια εξέλιξη θα μπορούσε να έχει η πόλη μας .

Ευχαριστούμε πολύ , με εκτίμηση Moonwalk . *


Συντάκτης Νewsroom 20 Ιουνίου, 2010 19:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV