Οι 3 κανόνες που πρέπει να εφαρμόζεις με το κινητό στην παραλία

Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουλίου, 2020 10:36

Οι 3 κανόνες που πρέπει να εφαρμόζεις με το κινητό στην παραλία

Τα λάθη που μπορεί να κοστίσουν

Το κινητό είναι το βασικό αντικείμενο που κουβαλάμε παντού μαζί μας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως, χρειάζεται να του επιδεικνύουμε μεγαλύτερη φροντίδα αν θέλουμε να το διατηρούμε σε καλή κατάσταση. Όπως για παράδειγμα στην παραλία. Εκεί πρέπει να δείχνουμε μεγαλύτερη προσοχή στο πώς το χειριζόμαστε. 

Δες τους 3 κανόνες που πρέπει να εφαρμόζεις με το κινητό στην παραλία…


Χρησιμοποιήστε μονωτική ή σελοτέιπ

Μπορεί να μην σας έχει πάει στο μυαλό αλλά α άμμος μπορεί να γδάρει την οθόνη, το εξωτερικό περίβλημα και να μπει στο εσωτερικό της συσκευής μπλοκάροντας τη λειτουργία της. Σκεφτείτε να κλείνετε τις θύρες της συσκευής με μονωτική ταινία ή σελοτέιπ καθώς έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες για βλάβες λόγω της άμμου.

Κρατήστε το μακριά από τον ήλιο

Το κινητό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπερθερμαίνεται γιατί η οθόνη αποκτά προβλήματα και υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει να λειτουργεί. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να το φυλάτε σε σκιερό μέρος, όπως μέσα στη τσάντα θαλάσσης ή να είναι σκεπασμένο με μια πετσέτα.

Βάλτε το σε αδιάβροχη θήκη

Μια αδιάβροχη θήκη μπορει να σας σώσει από πολλές στιγμές ατυχίας στην παραλία. Η θήκη εμποδίζει το νερό να εισέλθει στο κινητό και να προκαλέσει βραχυκύκλωμα. Επιπλέον, δεν αφήνει την άμμο να μπει στις θύρες φόρτισης και στην κάμερα.


Συντάκτης Νewsroom 5 Ιουλίου, 2020 10:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV