Οι πρώτες δηλώσεις της Επιτροπής Αγώνα μετά την συνάντηση με τον Ν. Μηταράκη

Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2021 16:36

Οι πρώτες δηλώσεις της Επιτροπής Αγώνα μετά την συνάντηση με τον Ν. Μηταράκη

Εκπροσωπώντας την Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας και μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου που απαρτίζουν την επιτροπή ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης έκανε τις πρώτες δηλώσεις στα μέσα μετά την συνάντηση με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη.

Η Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας χαιρετίζει και ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες απ’ όλη τη Θράκη που συμμετείχαν στην σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Ορεστιάδας επανέλαβε ξεκάθαρα στον κύριο Μηταράκη την αμετακίνητη και αδιαπραγμάτευτη θέση της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Ορεστιάδας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης για καμία νέα δομή στην περιοχή μας, καμία επέκταση, καμία αύξηση δυναμικότητας ή χωρητικότητας στις υφιστάμενες δομές της κοινότητας Φυλακίου. Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε να λάβει σοβαρά υπόψιν τις ξεκάθαρες θέσεις μας και να ανακοινώσει την τελική κυβερνητική απόφαση εντός δύο εβδομάδων. Δεν επαναπαυόμαστε, ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τελικής δικαίωσης.

Εν συνεχεία ο δήμαρχος απάντησε σε ερωτήσεις των μέσων κάνοντας ξεκάθαρο πως αρνήθηκαν σαν επιτροπή αγώνα να ανοίξει οποιαδήποτε κουβέντα για αντισταθμιστικά οφέλη: “Δεν διαπραγματευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας“.



Συντάκτης Νewsroom 8 Φεβρουαρίου, 2021 16:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV