Οι παιδικές ομάδες Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνάντησαν το Διομήδη Κομοτηνής

Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2011 11:40

Οι παιδικές ομάδες Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συνάντησαν το Διομήδη Κομοτηνής

«Στρατός» αγωνιστών και αγωνιστριών, με οικογενειακό και ομαδικό πνεύμα, με οργάνωση, ομοιομορφία και ήθος, και φυσικά με πνεύμα νικητή, οι αθλητές-τριες της ακαδημίας στίβου του Εθνικού κατέκτησαν και την Κομοτηνή, σε φιλική συνάντηση κλειστού στίβου με την Ολυμπιάδα και Διομήδη, ομάδες της Κομοτηνής και Ξάνθης αντίστοιχα.


Εκατό περίπου μικροί «Εθνικοί» και άλλοι τόσοι γονείς από την Αλεξ/πολη βρέθηκαν το Σάββατο στο Πανεπιστημιακό κλειστό γυμναστήριο στίβου της Κομοτηνής, σε άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση μεταξύ φιλικών σωματείων της Θράκης.

«Τα παιδιά μας» έδειξαν για άλλη μια φορά ότι ποσοτικά και ποιοτικά αποτελούν το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού της περιοχής μας, με σκοπό να ζήσουν τον μύθο που προσφέρει η φανέλα του Εθνικού, αλλά και να φέρουν το τμήμα στίβου σε περίοπτη θέση, ανάλογη της ιστορίας του.

Η τεράστια αυτή αποστολή του Εθνικού δείχνει το βάθος που υπάρχει στην ακαδημία, η οποία φυσικά δεν έχει μόνο αγωνιστικούς σκοπούς αλλά και αθλητικούς, όπως βελτίωση υγείας και σώματος, ενίσχυση θέλησης και διασκέδαση.

Για τη διασκέδαση λοιπόν όλων των συμμετεχόντων αθλητών-τριων,  στο τέλος των αγωνισμάτων διεξήχθη ομαδικό παιχνίδι χαλάρωσης και γέλιου, ενώ σαν καλός «στρατός» αθλητές και γονείς του Εθνικού, μετά τους αγώνες υπήρξε δείπνος στη στρατιωτική λέσχη Κομοτηνής.

Ο υπεύθυνος οικονομικών του τμήματος στίβου του Εθνικού και Αντισυναγματάρχης Σταύρος Τζωίδης, μαζί με τον Υποδιοικητή της 21 Ταξιαρχίας Κομοτηνής Συνταματάρχη κ.Φωτακίδη, είχαν μεριμνήσει για τα εδέσματα και για τις ποσότητες τους, οι οποίες ήταν φυσικά μεγάλες, μιας και οι αθλητές μας ήταν εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια.

Ο πρόεδρος του τμήματος στίβου του Εθνικού Θανάσης Κασαμπαλής ήταν αρχηγός της μεγάλης αυτής αποστολής, ο οποίος και συντόνισε όλες τις λεπτομέρειες του χώρου, από πλευράς Πανεπιστημίου.

Οι προπονητές του τμήματος, Μανώλης Μητηλέτσης, Πατερόπουλος Κώστας, Δαστερίδης Γιώργος, Τσιακιρούδης Δημήτρης και Μπαξεβανίδης Δημήτρης, ανέλαβαν χρέη κριτών των αγώνων.

Καταλυτική η παρουσία των  καθηγητών του ΤΕΦΑΑ Θεόφιλου Πηλιανίδη και Κώστα Μαρτινίδη που μαζί με τους φοιτητές της ειδικότητας στίβου, βοήθησαν στην οργάνωση, αλλά και στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης ημερίδας στίβου.

Από σχετικό δελτίο τύπου του Εθνικού


Συντάκτης Νewsroom 31 Ιανουαρίου, 2011 11:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV