Οι μικροί αθλητές του ΝΗΡΕΑ κάνουν περήφανους τους Ορεστιαδίτες

Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2012 09:06

Οι μικροί αθλητές του ΝΗΡΕΑ κάνουν περήφανους τους Ορεστιαδίτες

Στις 20-21/04/12 ,ο  Κολυμβητικός όμιλος Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στους Κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών ”ΚΑΒΑΛΑ Junior 2012”, κατακτώντας συνολικά 3 χάλκινα μετάλλια και σημειώνοντας παράλληλα αξιοσημείωτες επιδόσεις στο σύνολο των 12 αθλητών του.


Συγκεκριμένα ο κολυμβητής Καμπάδαης Γεώργιος κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια στα αγώνισματα των 50μ. πεταλούδας και των 100 μ. ελεύθερο. Επίσης χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Βατζιανίδης Ιωάννης στο αγώνισμα των 50μ. ύπτιο. Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές του ”ΝΗΡΕΑ” σημείωσαν σημαντικές θέσεις μέσα στην ”οκτάδα” και βελτίωσαν σημαντικά τους προσωπικούς τους χρόνους.

Το κολυμβητικό τουρνουά διοργανώνεται απο το Ν.Ο. Καβάλας και συμμετέχουν σε αυτό όλες οι ομάδες της περιφέρειας καθώς και ομάδες όπως ο Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς, Μακεδονικός, Πανσεραικός καθώς και κολυμβητικοί σύλλογοι απο τη γειτονική Βουλγαρία. Συνολικά  έλαβαν μέρος 21 ομάδες και 285 κολυμβητές.

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τους προπονητές, τους γονείς των παιδιών και τους ίδιους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και για τις επιτυχίες που σημειώθηκαν στην αποστολή αυτή. Επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί προσωπικα τον πρόεδρο του ιδρύματος ”Ψυχασπίς” κ. Μαυρίδη Βασίλειο, για την παραχώρηση οχήματος στο ”ΝΗΡΕΑ”, ετσι ώστε να μετακινηθούν με ασφαλεία οι αθλητές μας στους αγώνες αυτούς.

 

Η Ομάδα του Νηρέα

 

Η σημαία του Νηρέα

 


Συντάκτης Νewsroom 27 Απριλίου, 2012 09:06

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV