Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Φερών

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 3 Σεπτεμβρίου, 2020 10:26

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Φερών

Η καινούργια εκπαιδευτική χρονιά για το Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Φερών.

Από την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στο Ωδείο Δημοτικής Ενότητας Φερών (Παράρτημα του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης)

Το Δημοτικό Ωδείο Φερών έχει μακρόχρονη και σημαντική παρουσία στα πολιτιστικά γεγονότα της περιοχής. Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού από το 1993 καθιερώθηκε με τις παροχές του στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.


Στο πρόσφατα ανακαινισμένο και λειτουργικό κτήριο, το Ωδείο Φερών ενθαρρύνει τους σπουδαστές και μαθητές να δημιουργούν στόχους, να καλλιεργούν την προσωπικότητά τους μέσα από την κοινωνικοποίηση της συμμετοχής σε συναυλίες και σύνολα (Χορωδία, Μουσική Δωματίου, Φιλαρμονική) και οδηγεί τους νέους σε επαγγελματική ολοκλήρωση.

Στο Ωδείο Φερών η μουσική εκπαίδευση αρχίζει από την προσχολική ηλικία με το τμήμα της Μουσικής Προπαίδειας και στη συνέχεια προσφέρονται οι επιλογές σπουδών σε Κλασικά και Παραδοσιακά Όργανα (Πιάνο, Κιθάρα, Ακορντεόν, Μπουζούκι κ.α.) Ανώτερα Θεωρητικά (Αρμονία, Αντίστιξη) καθώς και Μοντέρνα Μουσική (Ηλεκτρική Κιθάρα, Ντραμς).

Εγγραφές και πληροφορίες στη Γραμματεία του Ωδείου (Χ. Τρικούπη 3) καθημερινά 14.00-21.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2555023610-88005.


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 3 Σεπτεμβρίου, 2020 10:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV