Νικολάου: Δεν τίθεται θέμα κατάργησης των υπηρεσιών Υγείας και Εμπορίου στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 25 Νοεμβρίου, 2011 08:33

Νικολάου: Δεν τίθεται θέμα κατάργησης των υπηρεσιών Υγείας και Εμπορίου στην Ορεστιάδα

Το Δ. Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Ορεστιάδας, τον Πρόεδρο κ. Αλεξούδη Πολυχρόνη, τον Γραμματέα κ. Γουδεσάκη Γεώργιο, το Μέλος κ. Πεντίδη Βλάσιο, και υπηρεσιακούς παράγοντες υποδέχτηκε χθες η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη στην Αλεξανδρούπολη.


Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η φημολογία κατάργησης των υπηρεσιών Υγείας και Εμπορίου στην Ορεστιάδα, το παρεμπόριο, ο τελωνειακός έλεγχος και η πορεία του κάθετου οδικού άξονα «Αρδάνιο – Ψαθάδες».

Η κ. Νικολάου δήλωσε σχετικά «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν τίθεται θέμα κατάργησης των εν λόγω υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Σε ό,τι αφορά το παρεμπόριο οι υπηρεσίες ασκούν ενδελεχείς ελέγχους, βρισκόμαστε σε αναμονή της σύστασης των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών Υπαίθριου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) το οποίο είναι αρμοδιότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. Οι δε τελωνειακοί έλεγχοι προς Βουλγαρία και Τουρκία ασκούνται αποτελεσματικά και σύμφωνα με το νόμο.»

Αναφορικά με τον κάθετο οδικό άξονα η κα Νικολάου ενημέρωσε ότι το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι έχει ληφθεί πρωτοβουλία από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου για την ενίσχυση της οδικής σήμανσης στο τμήμα Μάνδρα- Ψαθάδες-Διδυμότειχο, ώστε να παρέχεται η μέγιστη δυνατή προειδοποίηση στους οδηγούς και η μεγιστοποίηση της ασφάλειας οδικής κυκλοφορίας.

 

 


Συντάκτης Νewsroom 25 Νοεμβρίου, 2011 08:33

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV