Νίκη γοήτρου για τον Ορέστη κόντρα στην Θράκη Φερών!

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 29 Απριλίου, 2018 21:40

Νίκη γοήτρου για τον Ορέστη κόντρα στην Θράκη Φερών!

Νίκη με ανατροπή για τον  Ορέστη κόντρα στην Θράκη Φερών!

Ο Ορέστης Ορεστιάδας υποδέχθηκε σήμερα την Θράκη Φερών στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου με το μυαλό των δύο ομάδων να είναι στο Σουφλί όπου ο Εθνικός σφράγισε τελικά και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου (δείτε εδώ τα αποτελέσματα και την βαθμολογία). Οι καιρικές συνθήκες  ήταν πραγματικά ιδανικές για ποδόσφαιρο και ο αγωνιστικός χώρος σε καλή κατάσταση, ο Ορέστης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ μετά από μια στατική φάση στην οποία ο Μαυρομάτης έκανε την εκτέλεση φάουλ από αριστερά βρίσκοντας τον Παγωνίδη που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Στην επανάληψη ο Ορέστης πίεσε περισσότερο δημιούργησε αρκετές φάσεις και κατάφερε να ισοφαρίσει στα πρώτα λεπτά (49΄) με την κεφαλιά του Αγγελακάκη μετά από σέντρα του Καλυμνιού και να ολοκληρώσει την ανατροπή με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και πάλι με τον Αγγελακάκη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Βάρναλη και να σκοράρει (αφιερώνοντας το γκολ στον Βάϊο Βαργιαμίδη που επέστρεψε στο πλευρό των μπλε μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω ενός προβλήματος υγείας)! Στην συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες άλλα το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού!
Λεπτό προς λεπτό:
5′ Ο Τσιτσκάρης κάνει την σέντρα από δεξιά με τον Καλυμνιό να πιάνει την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ!
11΄Σουτ του Καλυμνιού μπλοκάρει εύκολα ο Τογγουλίδης.
13΄Σουτ του Οικονόμου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με καλές προϋποθέσεις η μπάλα κοντράρει σε πόδι αμυντικού και περνάει με δύναμη κόρνερ!
39΄ ΓΚΟΛ!!! 0-1 Ο Μαυρομάτης εκτελεί από αριστερά φάουλ με τον Παγωνίδη να πιάνει την κεφαλιά την μπάλα να αναπηδάει και να καταλήγει στα δίχτυα του Γαλλή!
40′ Την ώρα που μερικοί παίκτες της Θράκη Φερών ακόμα πανηγυρίζουν οι παίκτες του Ορέστη κάνουν σέντρα και γρήγορη αντεπίθεση με τον Αγγελακάκη τελικό αποδέκτη να βγαίνει μόνος του σε θέση βολής αλλά με το σουτ που επιχειρεί να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ!
43΄Σουτ του Ρουσσίδη Θ. περνάει με δύναμη άουτ!
45΄Σουτ του Καλυμνιού από την γραμμή της μεγάλης περιοχής η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τογγουλίδη!
Ημίχρονο.
49′ ΓΚΟΛ!!! 1-1 Ο Ορέστης μπαίνει αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέρνει να ισοφαρίσει με τον Καλυμνιό να κάνει την σέντρα από αριστερά και τον Αγγελακάκη να σκοράρει με κεφαλιά!
64΄ ΓΚΟΛ!!! 2-1 Μετά από ένα 15λέπτο παιχνιδιού που οι Ζησίδης και Χρηστούδης έκαναν αλλαγές και δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες το λάθος του Βάρναλη έδωσε την ευκαιρία στον Αγγελακάκη που ¨μυρίστηκε” την φάση να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι για τους γηπεδούχους!
72΄ Ο Οτέμπερης εκτελεί κόρνερ από αριστερά με τον Πετρόπουλο πολύ κοντά στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά αλλά την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυνόμενου και να απομακρύνετε!
77΄Ο Πετρόπουλος με σωτήριο τάκλιν βγάζει την μπάλα κόρνερ προλαβαίνοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή τον Καλούδη κοντά στην εστία του Ορέστη!
82΄Σέντρα του Παγωνιδή από αριστερά για τον Τσιπλάκη που πιάνει την κεφαλιά κοντά στην μικρή περιοχή ο Γαλλής αποκρούει με τα πόδια!
88΄Δεύτερη κίτρινη = κόκκινη στον Κολγκέκα για μαρκάρισμα στον Ντινούδη με δέκα για τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η Θράκη Φερών!
89΄ Ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Οτέμπερη από αρκετά αριστερά αποκρούει δύσκολα με γροθιές ο Τογγουλίδης.
Το στραγάλι: Χωρίς  προβλήματα κύλησε το παιχνίδι για τον Κεσσούδη και τους βοηθούς του Διαμαντή και Σαββούδη.
Συνθέσεις:
Ορέστης Ορεστιάδας (Χρήστος Χρηστούδης): Γαλλής, Τσιτσκάρης (58΄Πετρόπουλος), Ντινούδης, Οικονόμου, Τζουμακίδης, Ρουσσίδης Θ (45΄Ρουσσίδης ΑΘ.), Δαρβούδης, Κοτζά, Καλυμνιός (62΄Κόκκινος), Οτέμπερης, Αγγελακάκης (82΄Ναλμπάντης)
Θράκη Φερών (Σάκης Ζησίδης): Τογγουλίδης, Κολγκέκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α (75΄Καλούδης), Μπόρας, Παγωνίδης, Πολίδης, Σιδηρόπουλος Γ. (60′ Αντωνιάδης), Ιακωβίδης (53΄Τσιπλάκης)



 


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 29 Απριλίου, 2018 21:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV