Νίκη για την Α.Ε.Διδυμοτείχου κόντρα στον Α.Ο.Νεοχωρίου

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 18 Νοεμβρίου, 2018 20:29

Νίκη για την Α.Ε.Διδυμοτείχου κόντρα στον Α.Ο.Νεοχωρίου

Το δεύτερο εντός έδρας τρίποντο της χρονιάς πήρε η Α.Ε.Διδυμοτείχου!

Η Α.Ε.Διδυμοτείχου υποδέχθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Διδυμοτείχου τον Α.Ο.Νεοχωρίου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου “Σερκελίδου”. Πολύ φτωχό το πρώτο ημίχρονο δεν προσέφερε ιδαίτερες συγκινήσεις στους λιγοστούς φιλάθλους που αψήφησαν το κρύο αλλά και την βροχή που άρχισε να πέφτει λίγο μετά το πρώτο σφύριγμα του Σουβαρά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης!  Αντίθετα το δεύτερο ημίχρονο έιχε πολύ “ζουμί” με την έναρξη της επανάληψης ο Τσακλιώτης άνοιξε το σκορ με τον Καζάλα μετά από φάση διαρκείας να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δέκα λεπτά αργότερα ! Ο Α.Ο.Νεοχωρίου δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να μειώσει αμέσως μετά ,από στατική φάση που εκτέλεσε ο Αλεξακούδης από δεξιά  και μετέτρεψε σε γκολ με κεφαλιά ο Ρουσσίδης! Από το σημείο αυτό και μετά όμως ο Α.Ο.Ν. δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλες ευκαιρίες με την Α.Ε.Δ. να κρατάει τα ηνία του παιχνιδιού και να σκοράρει και τρίτο τέρμα με το σουτ του Σιναπίδη 73′ , τελειώνοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη!

Λεπτο προς Λεπτό:
15΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιναπίδη Κ. από μακριά περνάει ψηλά άουτ.
20′  Ωραία εκτέλεση φάουλ του Αλεξακούδη βρίσκει τον Κυλιτζίδη στην καρδιά της άμυνας της Α.Ε.Δ. αυτός πιάνει την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα λίγο άουτ!
40′ Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Θεμελή σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και δεξιά προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ η άμυνα της Α.Ε.Δ..
Ημίχρονο:
45΄ ΓΚΟΛ!!! 1-0 Με την επιστροφή η Α.Ε.Διδυμοτείχου ανοίγει το σκορ με τον Τσακλιώτη από κοντά να κάνει το σουτ και να σκοράρει!
51΄Σουτ του Θεμελή από μακριά περνάει ψηλά.
52′ Δυνατό διαγώνιο  σουτ του Μίλη από δεξιά πέφτει εντυπωσιάκα και αποκρούει ο Δουλούδης!
55΄Ο Μπροντίδης στο τετ α τετ με τον Οτέμπερη σουτάρει αόυτ!
56′ ΓΚΟΛ!!! 2-0 Ο  Καζάλας μετά από φάση διαρκείας σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή !
58′ ΓΚΟΛ!!! 2-1 Άμεση απάντηση από τους φιλοξενούμενους ο Αλεξακούδης κάνει την εκτέλεση φάουλ από δεξιά με τον Ρουσσίδη να μειώνει με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας!
60′ Σουτ του Μαργαριτούδη περνάει αόυτ!
65΄Φάση διαρκείας για την Α.Ε.Διδυμοτείχου περνάει ανεκμετάλλευτη!
67′ Εκτέλεση φάουλ του Γκατσιούδη από δεξιά μπλοκάρει τελικά ο Δουλούδης!
73′ ΓΚΟΛ!!! 3-1 Ο Σιναπίδης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νικάει τον Οτέμπερη και γράφειτο τελικό 3-1!
80′ Ωραία αντεπίθεση για την Α.Ε.Δ. ο Τσακλιώτης κάνει το σουτ αποκρούει εντυπωσιακά ο Οτέμπερης!
90+ Δεύτερη κίτρινη – κόκκινη στον Θεμελή για διαμαρτυρία, με δέκα παίκτες για τις καθυστερήσεις η ομάδα του Κυριαλάνη!


MVP: Το βραβείο στην μέση για τον Αγάπιο Τσακλιώτη και τον Βαγγέλη Καζάλα, οι δυό τους  είχαν αρχηγική παρουσία στο γήπεδο είχαν αστείρευτη ενέργεια, κουβάλησαν μπάλα ,πήραν προσπάθειες  και σκόραραν!

Το στραγάλι: Χωρίς προβλήματα διηύθηνε το δύσκολο παιχνίδι  ο Σουβαράς όπως και οι βοηθοί του Διαμαντής και Παλαιοπάνης.

Τελικό Σκορ: Α.Ε.Διδυμοτείχου – Α.Ο.Νεοχωρίου 3-1

Συνθέσεις:
Α.Ε.Διδυμοτείχου (Χρήστος Μαυράκης): Δουλούδης, Κουρτελέσης, Παπούδης, Δάφνης, Χιώτης, Μαργαριτούδης (81′ Παυλίδης), Καζάλας, Σιναπίδης, Μήνης, Τσακλιώτης( 85′ Φυδανάκης)

Α.Ο.Νεοχωρίου (Γιώργος Κυριαλάνης): Οτέμπερης, Θεοδώρου (75΄Κρητικός), Δροσίδης, Δημητριάδης, Ρουσσίδης, Κυλιτζίδης, Θεμελής, Νοβοκρεσενίδης (82′ Σαρδάνης), Αλεξακούδης, Παπαδόπουλος, Μίλης (64′ Γκατσιούδης)


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας 18 Νοεμβρίου, 2018 20:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV