Νίκη ανόδου στη Καλαμαριά για τον Α.Ο.Ο

Συντάκτης Νewsroom 12 Μαρτίου, 2011 21:59

Τη νίκη ανόδου που αναζητούσε στη Θεσσαλονίκη σημείωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας. Οι «πράσινοι» παρουσία 60 φίλων τους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμαριάς, επικράτησαν με 3-2 του Μέγα Αλέξανδρού στον ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην Α2.

Το αήττητο σερί του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας συνεχίστηκε και στο ντέρμπι κορυφής με τον Μέγα Αλέξανδρο.
Οι «πράσινοι» με αυτοσυγκέντρωση και αγωνιστικό πάθος κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και με το 3-1 να πανηγυρίζουν από τώρα την άνοδό τους μιας και στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν, για να χαθεί η πρώτη θέση θα πρέπει να έρθουν τα πάνω -κάτω…
Στο κλειστό της Καλαμαριάς οι παίκτες του Μπάμπη Σταματόπουλου παρουσιάστηκαν δυνατοί και αποτελεσματικοί και με το 22-25 και το 19-25 έκαναν γρήγορα το 0-2.
Στο τρίτο σετ οι Εβρίτες αν και είχαν το προβάδισμα μέχρι τα μισά, στο τέλος οι γηπεδούχοι κατάφεραν με το 26-24 να μειώσουν σε 2-1 και να ξαναμπούνε στο παιχνίδι.
Οι «πράσινοι» στο τέταρτο σετ ξεκίνησαν καλά, προηγήθηκαν με 12-17, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν την υπέρ τους διαφορά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ανεβάζοντας την απόδοσή του και καλύτερος στην κόντρα μπάλα με το 28-26 έστειλε τον αγώνα στο πέμπτο σετ.
Εκεί ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έδειξε να σοβαρεύεται απέκτησε διαφορά κάνοντας το 3-6 και 9-13, ενώ στο τέλος με το 10-15 πήρε τη νίκη, έκανε το 12×12 διευρύνοντας μάλιστα την διαφορά του στην βαθμολογία…
Η νίκη πανηγυρίστηκε και από αρκετούς φίλους του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας που μένουν στην Θεσσαλονίκη και βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να συμπαρασταθούν στους παίκτες της ομάδας…


ΑΟΟ (Μ. Σταματόπουλος) : Καψαλιάρης, Κεμανετζής, Χουσίδης, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Καρδαμανίδης, Κοκολάκης (λ), Σκαρλατίδης, Δούλιας, Προδρομίδης, Μποκαλίδης, Τοπαλίδης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ (Προπονητής. ΑΟΟ) : «Δείξαμε χαρακτήρα και ότι δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια και θέλουμε να ολοκληρώσουμε αήττητοι τις υποχρεώσεις μας».

Πηγή: http://orestiadavolley.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html


Συντάκτης Νewsroom 12 Μαρτίου, 2011 21:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV