Νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Δαδιά μετά την εμφάνιση κρουσμάτων

Συντάκτης Νewsroom 2 Απριλίου, 2021 12:52

Νέοι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Δαδιά μετά την εμφάνιση κρουσμάτων

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στην Κοινότητα Δαδιάς

Επαναλαμβάνονται μετά από μία εβδομάδα οι μαζικές δειγματοληψίες για κορονοϊό στο χωριό της Δαδιάς καθώς 12 κρούσματα του ιού προέκυψαν από τους προηγούμενους ελέγχους. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σουφλίου, από τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 30 Μαρτίου στον οικισμό της Δαδιάς σε σύνολο 122 τεστ βρέθηκαν 8 θετικά ενώ νωρίτερα, τη Δευτέρα, υπήρξαν ακόμη 4 θετικά στον ίδιο οικισμό.

Ο Δήμος συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή και αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης που συνιστούν ο ΕΟΔΥ και η Πολιτική Προστασία.


Αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη με τους εκ νέου δειγματοληπτικούς ελέγχους του ΕΟΔΥ να αποδειχτεί εάν υπάρχει περαιτέρω διασπορά ή περιορισμός των κρουσμάτων στον οικισμό.

Η ανακοίνωση για τις δωρεάν δειγματοληψίες την Τρίτη στην Δαδιά:

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19, θα πραγματοποιηθούν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 στην Κοινότητα Δαδιάς, από τις 09:30 έως τις 12:30, δωρεάν δειγματοληψίες (rapid tests) για τον κορωνοϊό σε όλους τους πολίτες.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες κατά την προσέλευσή τους να φορούν μάσκα, να τηρούν αποστάσεις και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Η μετακίνηση των πολιτών στον χώρο των δειγματοληψιών θα γίνεται με την αποστολή μηνύματος με τον αριθμό 1 στο 13033.


Συντάκτης Νewsroom 2 Απριλίου, 2021 12:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV