Νέα συγκέντρωση αύριο Τρίτη στο Φυλάκιο

Συντάκτης Νewsroom 17 Ιανουαρίου, 2022 17:01

Νέα συγκέντρωση αύριο Τρίτη στο Φυλάκιο

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα με σκοπό την επέκταση των δομών στο Φυλάκιο

Τις τελευταίες ώρες διάφορες ομάδες και πολίτες της περιοχής απευθύνουν κάλεσμα μέσω των κοινωνικών δικτύων για συμμετοχή σε νέα συγκέντρωση αύριο, Τρίτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 2 το μεσημέρι στο Φυλάκιο.

Ήδη στο κάλεσμα απαντούν πολίτες από άλλες περιοχές (όπως από περιοχές της Θεσσαλονίκης) κλάδοι και επαγγελματίες (αγρότες που δηλώνουν πως θα δώσουν το παρόν με τα τρακτέρ τους, εθνοφύλακες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί μεταξύ άλλων) τονίζοντας πως ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί.


Υπενθυμίζεται ότι εκατοντάδες κόσμου βρέθηκαν στην συγκέντρωση της Κυριακής στο Φυλάκιο όπου διαμαρτυρήθηκαν για την επέκταση-αναβάθμιση των δομών (δείτε το θέμα αναλυτικά εδώ).

Στην σχετική εκδήλωση που κοινοποιείται μέσω facebook με τίτλο “Δεν αφήνουμε να πέσει ο Έβρος..” που κοινοποιείται τις τελευταίες ώρες αναφέρονται τα εξής:

Αν νομίζουν κάποιοι πως ο αγώνας έχεις τελειώσει είναι γελασμένοι…
•Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε!!
Δεν περιμένουμε τίποτα από βουλευτές και τοπικους άρχοντες του τόπου έχουν επανειλημμένα δείξει πως όταν τους χρειάζονται είναι συστηματικά απών…
•Αυτό που περιμένουμε είναι να μιλήσει η ψυχή του Εβρίτη η ψυχή του άκριτα Έλληνα που έχει μάθει να φυλάει θερμοπυλες μόνος του,που κυλάει στο αίμα αυτή η εθνική υπερηφάνεια το να είσαι στην πινέζα όπως αποκαλούν κάποιοι…


Συντάκτης Νewsroom 17 Ιανουαρίου, 2022 17:01

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV