Νέα ενίσχυση στον άξονα για την Α.Ε.Δ με Βαγγέλοβ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 31 Μαρτίου, 2021 15:11

Νέα ενίσχυση στον άξονα για την  Α.Ε.Δ με Βαγγέλοβ

Άλλη μία μεταγραφή στο χώρο του κεντρου ανακοίνωσε η ομάδα του Διδυμοτείχου καθώς αυτή τη φορά επισημοποίησε τον δανεισμό του Θανάση Βαγγέλοβ από τον Λεβαδειακό.

Σε αυτή την μεταγραφική περίοδο η ομάδα του Διδυμοτείχου ενισχύθηκε στις περισσότερες θέσεις με ταλαντούχους και έμπειρους παίκτες.
Η τελευταία μεταγραφή αφορά τον χώρο του κέντρου και πιο συγκεκριμένα τον 19χρονο ταλαντούχο Θανάση Βαγγέλοβ.

Ο 19χρονος Βαγγέλοβ ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τον Ορέστη Ορεστιάδας. Έπειτα συνέχισε στον ΠΑΟΚ Ισακίου και από εκεί στην ΠΑΕ Κέρκυρα.Είχε γεμάτη σεζόν στην Κ17 και πήρε συμμετοχές και με την Κ20. Από εκεί πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό την πρώτη χρονιά στην Κ20 και έπειτα στην πρώτη ομάδα με την οποία συμμετείχε σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε. Διδυμοτείχου:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώσει την απόκτηση με μορφή δανεισμού του ποδοσφαιριστή Θανάση Βαγγέλοβ από την ΠΑΕ Λεβαδειακός.
Ο Βαγγέλοβ είναι 19 ετών (23/11/2001) και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου,ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τον Ορέστη Ορεστιάδας έπειτα συνέχισε στον ΠΑΟΚ ισακιου και από εκεί στην ΠΑΕ Κέρκυρα.
Είχε γεμάτη σεζόν στην Κ17 και πήρε συμμετοχές και με την Κ20 από εκεί πήρε μεταγραφή στον Λεβαδειακό την πρώτη χρονιά στην Κ20 και έπειτα στην πρώτη ομάδα με την οποία συμμετείχε σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία χωρίς τραυματισμούς!Θανάση Καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ

☘

Ευχαριστούμε την Levadiakos FC / ΠΑΕ Λεβαδειακός για την άριστη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.



Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 31 Μαρτίου, 2021 15:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV