Μ. Δέρειο: Διακινητής εγκατέλειψε εν κινήσει όχημα με 10 μη νόμιμους μετανάστες

Συντάκτης Νewsroom 7 Οκτωβρίου, 2020 13:39

Μ. Δέρειο: Διακινητής εγκατέλειψε εν κινήσει όχημα με 10 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν 3 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες (6-10-2020) το μεσημέρι, στους νομούς Έβρου και Καβάλας, τρεις αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην επαρχιακή οδό Μικρού – Μεγάλου Δερείου Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.  


Έξω από τον οικισμό του Μεγάλου Δερείου ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα εν κινήσει, επιχειρώντας να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη.

Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης μετέφερε με το παραπάνω όχημα, παράνομα, στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να κινούνται με όχημα στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης και να μεταφέρουν, παράνομα, στην ενδοχώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι και δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο οχήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Ορεστιάδας και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.


Συντάκτης Νewsroom 7 Οκτωβρίου, 2020 13:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV