Μ.Γ.Σ.Ορέστης – Α.Ε.Διδυμοτείχου 1-0 (video,φωτορεπορτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 23 Μαρτίου, 2014 19:47

Μ.Γ.Σ.Ορέστης – Α.Ε.Διδυμοτείχου 1-0 (video,φωτορεπορτάζ)

Στην δεύτερη αγωνιστική των play off ο Ορέστης υποδέχθηκε την Α.Ε.Διδυμοτείχου στο δημοτικό στάδιο Ορεστιάδας.Ένα γκολ (πέναλτι) ήταν αρκετό για να ξεκινήσει με το δεξί  στο τιμόνι του Μ.Γ.Σ. Ορέστη ο Δημήτρης Λυμπερίδης κάνοντας αλλαγές στις θέσεις αλλά και στην ενδεκάδα με την οποία είχαμε συνηθίσει τον Ορέστη όταν προπονητής ήταν ο Δημήτρης Νόλης (έφυγε ο Νόλης ξαναήρθε ο Λυμπερίδης) .Καλή η διαιτησία του Σουβάρα με βοηθούς τον  Βασιλόπουλο και τον Σαββούδη.Αναλυτικά:

9΄Η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα έρχεται περίπου με την συμπλήρωση δέκα λεπτών όταν από στημένο ο Πετρόπουλος Κ. βρίσκει τον Κουτσούκη μέσα στην περιοχή της Α.Ε.Διδυμοτείχου και πλάγια δεξιά ,αυτός κάνει το σουτ αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.


ΓΚΟΛ!!!1-0 Ωραία κάθετη πάσα του Κιολέ στον Θεμελάκη που φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Α.Ε.Διδυμοτείχου τον ανατρέπει ο Τζουμακίδης πέναλτι καταλογίζει αμέσως ο διαιτητής του αγώνα Σουβάρας.Εκτελεί ο Στέρεφ και στέλνει την μπάλα  στα δίχτυα του Ντινούδη.

25΄Ο Παπούδης κάνει την σέντρα πιάνει το γυριστό σουτ ο Ελευθεριάδης στο δεύτερο δοκάρι του Οτέμπερη δεν τον ανησυχεί όμως μιάς και η μπάλα καταλήγει αρκετά μέτρα άουτ μακριά από την εστία του.

37΄Πιάνει την κεφαλιά ο Μπακιρτζής από το ύψος του πέναλτι η μπάλα περνάει πάνω από  το οριζόντιο δοκάρι του Οτέμπερη.

45-65 Φλύαρο παιχνίδι και από της δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες.

66΄Στρώνει ο Ρουσσίδης στον Πετρόπουλο Κ. που κάνει δυνατό σουτ το οποίο περνά αόυτ λίγα μέτρα αριστερά από την εστία του Ντινούδη.

68΄Παράλληλη σέντρα του Στέρεφ ο Λόλακας μέσα στην περιοχή της Α,Ε,Διδυμοτείχου για λίγο δεν προλαβαίνει να βρει την μπάλα .

85 Γέμισμα στην περιοχή του Ορέστη από τον Τσιτσκάρη διώχνει ο Κοτζά  χέρι ζητάει η Α.Ε.Διδυμοτείχου παίζεται λέει ο διαιτητής του αγώνα  Σουβάρας.

87΄Σουτ του Δραγούμη λάθος απόκρουση του Οτέμπερη διώχνει τον κίνδυνο από την περιοχή ο Κοτζά.

Ορέστης Ορεστιάδας (Λυμπερίδης)Οτέμπερης, Κοτζά, Κιολές, Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Σ.,

Θεμελάκης (91΄ Καραγιάννης), Πετρόπουλος Κ., Κουτσούκης (64΄ Λόλακας),

Στέρεφ, Ρουσσίδης (70΄ Δοϊνούδης).

Α.Ε.Διδυμοτείχου (Μαυράκης)Ντινούδης,Τσιτσκάρης,Ναζίρης,Τσουμακίδης,

Πουλιλίος(34΄Νοτόπουλος)Παυλίδης,Ελευθεριάδης(60΄Δραγούμης),Τζανετάκος

(65΄Μανουσιάδης),Μπακιρτζής,Γιαννόπουλος,Παπούδης,

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 23 Μαρτίου, 2014 19:47

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV