Μποφίλιου, Γαρμπή, Αργυρός και πολλοί καλλιτέχνες έρχονται στον Έβρο – Τι περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Μαΐου, 2022 21:59

Μποφίλιου, Γαρμπή, Αργυρός και πολλοί καλλιτέχνες έρχονται στον Έβρο – Τι περιμένουμε αυτό το καλοκαίρι

Με την χαλάρωση των μέτρων να έχουν επιφέρει μια σχεδόν προ πανδημίας κανονικότητα, ξαναζωντανεύουν πολλές εκδηλώσεις, φεστιβάλ, συναυλίες και κάθε είδους πολιτιστικές δράσεις

Οι αρμόδιοι φορείς στον Έβρο ετοιμάζονται πυρετωδώς διοργανώνοντας επιτέλους μετά από δυο καλοκαίρια αβεβαιότητας λόγω κορονοϊού και μέτρων τις εκδηλώσεις τους. Στα φεστιβάλ του νομού, ήδη την επιστροφή του το πρώτο τριήμερο του Αυγούστου ανακοίνωσε το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μάθουμε περισσότερα και ίσως τα πρώτα ονόματα που θα βρεθούν στην σκηνή του. Ακόμη οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν την δυναμική επιστροφή και του αγαπημένου φεστιβάλ του Βορείου Έβρου, την “Συνάντηση Νέων Άρδα”, στα τέλη Ιουλίου, ως είθισται, στις Καστανιές και στην όχθη του Άρδα. Αναμένεται και η επίσημη επιβεβαίωση αλλά και η ανακοίνωση των ονομάτων που θα γεμίσουν την σκηνή του από την ΔΗΚΕΠΑΟ.

Παράλληλα ετοιμάζεται και επίσης εντός λίγων ημερών αναμένεται η ανακοίνωση για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης όπως κάθε χρονιά όπου περιλαμβάνονται συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις


Ειδικά η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει τις περισσότερες συναυλίες που είχε τα τελευταία χρόνια, επισήμανε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος από πλευράς του ανέφερε τρεις ή τέσσερις συναυλίες, με τις δύο ήδη να έχουν ανακοινωθεί: Η Νατάσσα Μποφίλιου στις 22 Ιουλίου και η Καίτη Γαρμπή στις 30 Ιουλίου στο Θέατρο Αλτιναλμάζη. Ακόμα αναμένονται μεγάλες συναυλίες και στο Στάδιο της πόλης όπως αυτή του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά και άλλων γνωστών καλλιτεχνών που αναμένεται να ανακοινωθούν. Μόνο τον μήνα Ιούλιο η Αλεξανδρούπολη αναμένει 10 με 15 συναυλίες.

Ακόμη ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι φέτος από πολύ νωρίς, ήδη από τις 29 Μάϊου θα ξεκινήσουν εμφανίσεις στην περιοχή καθώς ήδη καταστήματα και ιδιώτες έχουν “κλείσει” εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, ενώ και το θεατρικό κομμάτι δεν πάει πίσω από τον Ιούνιο με μεγάλες θεατρικές παραστάσεις. Για τους λάτρεις του stand up από όσα έχουν γνωστοποιηθεί, στον Έβρο θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Τσουβέλας, η Κατερίνα Βρανά και άλλοι κωμικοί.

Φυσικά όλες αυτές οι εκδηλώσεις αναμένεται να αυξήσουν και την επισκεψιμότητα της περιοχής από άλλα μέρη τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Ευχής έργον το καλοκαίρι αυτό να είναι πολύ καλό και για το κοινό που επιθυμεί διακαώς την διασκέδαση αλλά και για τους διοργανωτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι μαζί με τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις θα επιστρέψουν και αυτό το καλοκαίρι οι Οδηγοί για Συναυλίες και Θεατρικές Παραστάσεις του radioevros.gr για να ενημερωθείτε για όλα όσα θα φιλοξενεί ο νομός Έβρου αυτό το καλοκαίρι! Μείνετε συντονισμένοι!


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Μαΐου, 2022 21:59

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV