Μουσικά Βραβεία Mad Video Music Awards,το Ράδιο Έβρος ήταν και φέτος εκεί

Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουνίου, 2010 10:08

Μουσικά Βραβεία Mad Video Music Awards,το Ράδιο Έβρος ήταν και φέτος εκεί

Πιο… MAD από ποτέ!!!

Από νωρίς το απόγευμα στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου Tae kwon Do του Φαλήρου, όλα έδειχναν πως η 7η απονομή των MAD VMA 2010 θα κλέψει τις εντυπώσεις όπως κάθε χρόνο! Περίπου 10.000 θαυμαστές του θεσμού πλημμύρισαν το σταδίου, που για πρώτη φορά φιλοξενούσε τα βραβεία. Οι εντυπωσιακές και εκκεντρικές εμφανίσεις των εγχώριων stars στο red carpet έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν και τους παραβρισκόμενους να τους παρατηρούν… παρέα με καυστικά σχόλια!



Generation Mad και λίγο μετά τις 10 (έπειτα από ατελείωτα λεπτά αναμονής) το εντυπωσιακό stage των μουσικών βραβείων υποδέχεται την hot and sexy Έλενα Παπαρίζου, που ανοίγει τη βραδιά τραγουδώντας και χορεύοντας το νέο της hit “Dancing With no Music” με έντονα φουτουριστικό look κάνοντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις των φετινών βραβείων! Ο παρουσιαστής της βραδιάς Θέμις Γεωργαντάς αναλαμβάνει τη σκυτάλη και η απονομή των βραβείων ξενικά!

Μαρία Μπακοδήμου-Φώτης Σεργουλόπουλος, Ναταλία Γερμανού, Σίσσυ Χρηστίδου, Δούκισσα Νομικού, Βίκυ Καγιά, Νίκος Μουτσινάς, Καλομοίρα, Τζένη Μπαλατσινού, Τατιάνα Στεφανίδου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Νίκος Μουρατίδης και πολλοί πολλοί ακόμη ήταν οι έλληνες celebs που απένειμαν τα βραβεία, ενώ στις θέσεις τωνVIP τα βλέμματα τράβηξαν η καυτή Έλενα Παπαρίζου με τον σύντροφό της Τόνι Μαυρίδη, η οικογένεια Ευαγγελάτου-Στεφανίδου, η ανανεωμένη Νατάσα Θεοδωρίδου με τις κόρες της, η πολύ στιλάτη Δέσποινα Βανδή, ο Λάκης Γαβαλάς με super mad style, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, η Μάρω Λύτρα, ο Σάκης Ρουβάς, το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκας, το απόλυτο pop fashion icon Τάμτα (ίσως η πιο mad εμφάνιση για φέτος), και πολλοί ακόμη… ’’stars’’ της μουσικής και της tv!


Συνέχεια επί σκηνής με highlights… την εμφάνιση των Vegas με τον Κώστα Μαρτάκη, τον λαμπερό Σάκη με το νέο του hit ’’Εμένα Θες’’ (κυριολεκτικά αποθεώθηκε από το κοινό), την γλυκιά Καλομοίρα, την υπερβολικά (!) μαυρισμένη Katerine Augoustakis, την Τάμτα με super look παρέα με τον Ησαΐα Ματιάμπα, τη Δέσποινα Βανδή που τραγούδησε το ολόφρεσκο “Κομμάτι απ’ την καρδιά σου” με εντυπωσιακό ολόσωμο κορμάκι (παρόμοιο φόρεσε στη συνέχεια η Inna ερχόμενη από τις υψηλότερες θέσεις των Ευρωπαϊκών Charts με πολύ καλή εμφάνιση), μια έκπληξη από τους ONIRAMA αφού στη σκηνή εμφανίστηκε απρόσμενα μαζί τους η Έλενα Παπαρίζου τραγουδώντας “Together Forever” (και ξεσηκώνοντας τους πάντες), οι Μέλιsses μαζί με τον Μύρωνα Στρατή, οι Hurts (άρτοι αφιχθέντες εξ Αγγλίας),super έκπληξη η Ζέτα Μακρυπούλια απαστράπτουσα να τραγουδά ’’Σαν Έρθει η Μέρα’’ μαζί με τους Stavento και για κλείσιμο καινούργιο τραγούδι από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με τίτλο ’’Το Καλοκαίρι Μου’’!

Ραντεβού στην 8η απονομή… φωνάζει κλείνοντας τη βραδιά ο Θέμης Γεωργαντάς και λίγο μετά τη 1 τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2010 έχουν μείνει πια στην ιστορία! Μεγάλος νικητής (ω! τι έκπληξη) όπως κάθε χρόνο ο Σάκης Ρουβάς με 4 βραβεία…

Το Ράδιο Έβρος ήταν εκεί και φέτος… και περάσαμε ωραία… (αλλά ίσως όχι τόσο ωραία όσο άλλες χρονιές)

Τάσος Μπιμπισίδης

–       And the Winners is

Video Clip Pop: Σπάσε Τον Χρόνο – Σάκης Ρουβάς

Video Clip Rock: Πριν Μας Δει Κανείς – Μύρωνας Στρατής

Video Clip Έντεχνο: Κόψε Και Μοίρασε – Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Video Clip Alternative: Μαγικό Χαλί – Locomondo

Video Clip Hip Hop: Vegas Τους Πονάει

Σκηνοθεσίας σε Video Clip: Κων/νος Ρήγος – Κρυφά (Μέλιsses)

Συγκρότημα: Onirama

Στίχος – Ατάκα: Σφύριξα Κι Έληξες – Πάνος Κιάμος

Sexy Video Clip: Έλενα Παπαρίζου – Αν Ήσουνα Αγάπη

Fashion Icon σε Video Clip: Σάκης Ρουβάς

Πρωτοεμφανιζόμενος: Μέλιsses

Mad Radio Τrack Of the Year: Eξαιρέσεις – Rous

Video Clip MAD GREEKζ: Νατάσα ΘεοδωρίδουΚόκκινη Γραμμή

Άνδρας Καλλιτέχνης: Μιχάλης Χατζηγιάννης

Γυναίκα Καλλιτέχνης: Δέσποινα Βανδή

Ντουέτο/Συνεργασία: Θάρρος Ή Αλήθεια – Τάμτα Ft. Σάκης Ρουβάς


Συντάκτης Νewsroom 15 Ιουνίου, 2010 10:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV