Μην χάσετε το 2ο τουρνουά beach volley 2X2 στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουνίου, 2011 08:53

Μην χάσετε το 2ο τουρνουά beach volley 2X2 στην Ορεστιάδα

SPORTS  CLUB      CALCETTO


2o  τουρνουά  beach volley 2×2

2-3 / 7 / 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το SPORTS CLUB CALCETTΟ διοργανώνει  για δεύτερη φορά φέτος  στις εγκαταστάσεις του , που βρίσκονται στον Πύργο Ορεστιάδος, Τουρνουά Beach Volley και καλεί τους φίλους του αθλήματος να συμμετάσχουν σ’ αυτό.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί τη συνέχεια στην προσπάθειά μας,να φέρουμε πιο κοντά στους συντοπίτες μας,ένα άθλημα που λείπει από τον τόπο μας. Στόχος μας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε μεγαλύτερο αριθμό αθλητών και μη , να πάρουν μέρος στους αγώνες και να χαρούν το άθλημα και τις εγκαταστάσεις μας.

Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση, καθώς και αιτήσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους θα βρείτε στην προκήρυξη που ακολουθεί. Επιπλέον πληροφορίες δίνονται από τους υπεύθυνους του CALCETTO CLUB στα τηλέφωνα 6977509155  ΒΛΑΣΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ  ,  6945101550  ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το τουρνουά διοργανώνεται από το CALCETTO CLUB  το Σαββατοκύριακο  2 και 3 Ιουλίου 2011. Τη διοργάνωσή του αναλαμβάνει Οργανωτική Επιτροπή, η οποία αντιμετωπίζει όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τη διεξαγωγή των αγώνων. Στην Οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν:

  1. Βλασακίδης Τάσος 2. Κυριακίδης Τάσος 3. Νεράντζης Δημήτρης.

 

 

Δικαίωμα συμμετοχής

Γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής στους αγώνες από ομάδες δύο (2) ατόμων.Στις ομάδες θα μπορούν να συμμετέχουν, όλοι όσοι αγαπούν το άθλημα και θέλουν να διασκεδάσουν  παίζοντας.Δεν υπάρχει κανένας ηλικιακός ή αγωνιστικός περιορισμός.

Η Οργανωτική Επιτροπή θα συγκαλέσει συνάντηση των συμμετεχουσών ομάδων, κατά την οποία θα γίνουν γνωστές οι παράμετροι διεξαγωγής, η κλήρωση και το πρόγραμμα των αγώνων. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής

Κάθε ομάδα που επιθυμεί να συμμετάσχει στο τουρνουά, πρέπει να καταθέσει έντυπο Δήλωσης Συμμετοχής το αργότερο ως  την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011. Το ποσό συμμετοχής για κάθε αγωνιζόμενο είναι  12,00 ευρώ.

Η δήλωση συμμετοχής είναι δεσμευτική. Σε περίπτωση αδυναμίας συμμετοχής, η ομάδα πρέπει να το δηλώσει εγγράφως πριν το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Ιουλίου 2011.

Σε περίπτωση που ομάδα δεν εμφανιστεί στην προκαθορισμένη ώρα έναρξης αγώνα ή είναι υπαίτια (σύμφωνα με τους διαιτητές) για τη διακοπή του, μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Κανονισμοί

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση τους επίσημους κανονισμούς Beach Volleyball και αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εφαρμογή τους είναι οι διαιτητές που ορίζονται.

Τρόπος διεξαγωγής

Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με ένα προκαθορισμένο ταμπλώ , το οποίο θα καταρτιστεί μετά από κλήρωση  που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:00 ,στις εγκαταστάσεις μας.

 

Εμφάνιση ομάδων

Σε όλους τους συμμετέχοντες  θα δοθεί από την Οργανωτική επιτροπή μια ομοιόχρωμη αθλητική εμφάνιση , την οποία οι αθλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Υποχρεώσεις αγωνιζομένων

Οι αγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα τους. Ομάδα που δεν είναι πλήρης, μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

 

Πειθαρχικά

Για την αντιμετώπιση πειθαρχικών θεμάτων εφαρμόζονται όσα προβλέπονται στον κανονισμό παιδείας του αθλήματος. Η πειθαρχική διαδικασία θα ασκείται από την οργανωτική επιτροπή.

Έπαθλα

Στις πρώτες δύο νικήτριες ομάδες του τουρνουά,θα δοθούν  χρηματικά έπαθλα και στην τρίτη .μία φιάλη δωρεάν στο café bar Bel Air.

Γενικά

Κάθε γεγονός που δεν προβλέπεται στην παρούσα προκήρυξη ή χρειάζεται διευκρίνιση, θα αντιμετωπίζεται από την οργανωτική επιτροπή. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν και να υπακούουν στους κανονισμούς λειτουργίας του CALCETTO CLUB και να ακολουθούν τις οδηγίες των εξουσιοδοτημένων γι’ αυτόν τον σκοπό ατόμων.

Με τη δήλωση συμμετοχής τους οι αθλητές/αθλήτριες παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότησή τους στους διοργανωτές, για την προβολή κάθε είδους υλικού, όπως (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) βίντεο ή φωτογραφίας που θα προκύψει από τη συμμετοχή τους, σε έντυπα ή ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. Έτσι, οι διοργανωτές επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με προωθητική ενέργεια που αφορά διαφημιστικούς σκοπούς.

Οι διοργανωτές ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περιπτώσεις που τυχόν προκληθούν τραυματισμοί ή ζημιές από επεισόδια, βίαιες ενέργειες τρίτων, καθώς επίσης ατυχήματα ή τραυματισμοί κατά τη διάρκεια του τουρνουά ή μετά τη λήξη του ως συνέπεια αυτού.

Η συμμετοχή στο τουρνουά συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρων όρων.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:


 

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 24 Ιουνίου, 2011 08:53

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV