Με 10 μετάλλια επέστρεψε ο ΝΗΡΕΑΣ από την Αδριανούπολη

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιανουαρίου, 2013 09:55

Με 10 μετάλλια επέστρεψε ο ΝΗΡΕΑΣ από την Αδριανούπολη


Την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 , ο Κολυμβητικός όμιλος Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, συμμετείχε στη διασυλλογική ημερίδα κολύμβησης προαγωνιστικών και αγωνιστικών κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Κολυμβητηρίου Ανδριανούπολης όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 300 αθλητές/αθλήτριες, από τους 8 συλλόγους της πόλης καθώς και των ομάδων του Νηρέα Ορεστιάδας και του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης.
Η 7μελής αποστολή του ”ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας”, αν και ολιγομελής για άλλη μια φορά σε μία διασυλλογική διοργάνωση, εντυπωσίασε καθώς έφερε σημαντικά αποτελέσματα. Αξίζει να σημειωθεί πως το κολυμβητήριο της πόλης μας παραμένει κλειστό και τα παιδιά συμμετείχαν στους αγώνες έχοντας μόνο 3-4 προπονήσεις στις ”πλάτες” τους, οι οποίες διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης. Συνολικά ο σύλλογος κατέκτησε 10 μετάλλια εκ των οποίων 1 Χρυσό, 1 Ασημένιο και 8 Χάλκινα. Συγκεκριμένα τα μετάλλια των μικρών κολυμβητών-τριών μας έχουν ώς εξής: Ο Μουσίκας Χρήστος 10 ετών κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 50μ ελεύθερο με χρόνο 39:25. Η 12 χρονη Πιντίδου Ιωάννα για ένα εκατοστό του δευτερολέπτου έχασε την δεύτερη θέση και τελικά κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 50μ πρόσθιο με χρόνο 44:94. Ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η 9 χρονη Παπαγιαννίδου Ελένη με χρόνους 43:11 και 55:00 στα 50μ ελεύθερο και 50μ πρόσθιο αντίστοιχα. Η επίσης 9χρονη κολυμβήτρια του Νηρέα Μακροβασιλείου Αικατερίνη κατέκτησε χρυσό και χάλκινο μετάλλιο με χρόνους 49:95 και 50:25 στα 50μ πεταλούδα και 50μ ύπτιο αντίστοιχα. Τέλος, σημαντικό των αγώνων, είναι η κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό αγώνισμα 4×50 Μ.Ο. προαγωνιστικών ηλικιών στην κατηγορία των κοριτσιών όπου ο σύλλογος συμμετείχε με τις παρακάτω αθλήτριες: Μακροβασιλείου Αικατερίνη(υπτιο), Πιντίδου Ιωάννα (πρόσθιο), Ουντζιδου Μαρια -Ελένη (πεταλούδα) και Παπαγιαννίδου Ελένη (ελεύθερο). Χρόνος 4×50 Μ.Ο.: 3:03.19
Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τους προπονητές της αποστολής, τους γονείς των παιδιών για τη συνεργασία τους και τους ίδιους τους αθλητές, για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με αρκετά υψηλό επίπεδο.

Αθλητές/ριες του ”ΝΗΡΕΑ” της 7μελούς αποστολής: Μητρούδης Στέφανος, Μουσίκας Χρήστος, Καμπάδαης Γεώργιος, Πιντίδου Ιωάννα, Ουντζίδου Μαρία Ελένη, Παπαγιαννίδου Ελένη και Μακροβασιλείου Αικατερίνη.


Προπονητές: Ζελεσκίδης Ιωάννης, Μιρμιγκίδης Ιωάννης
Αρχηγός Αποστολής: Καμπάδαης Πασχάλης
Έφοροι: ΠιντίδηςΑντώνιος, Μουσίκας Παναγιώτης


Συντάκτης Νewsroom 10 Ιανουαρίου, 2013 09:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV