Με μεγάλα ονόματα και φέτος στο Φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές

Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουνίου, 2012 16:24

Με μεγάλα ονόματα και φέτος στο Φεστιβάλ του Άρδα στις Καστανιές

Σίγουρα το γεγονός και του φετινού καλοκαιριού για την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης θα αποτελέσει η 18η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2012, που θα πραγματοποιηθεί για πέντε ολόκληρες ημέρες από 25 έως 29 Ιουλίου στις όχθες του ποταμού Άρδα στις Καστανιές της Ορεστιάδας. Διοργανωτής και φέτος είναι η ΔΗΚΕΠΑΟ, η οποία προκειμένου να καταρτίσει ένα ελκυστικό στο κοινό πρόγραμμα εκδηλώσεων πραγματοποίησε τον περασμένο Μάρτιο ανοιχτή εκδήλωση προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις από το κοινό της Ορεστιάδας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων και η ΔΗΚΕΠΑΟ τηρεί σιγήν ιχθύος.


Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “στο πλαίσιο της 18ης Συνάντησης Νέων ΑΡΔΑΣ 2012 και φέτος ένα ευρύ πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στην κεντρική σκηνή των εκδηλώσεων. Εκεί θα βρεθούν για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους δημοφιλείς καλλιτέχνες και συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Έχοντας οριστικοποιήσει το πρόγραμμα, αλλά όχι προς το παρόν τις ημερομηνίες που θα εμφανιστεί ο καθένας ξεχωριστά, οι διοργανωτές περιέλαβαν σε αυτό πολλά ονόματα καλλιτεχνών, όπως τους: Θάνο Ανεστόπουλο, Γιάννη Χαρούλη, Θανάση Παπακωνσταντίνου, Παύλο Παυλίδη και «B Movies», Λεωνίδα Μπαλάφα, «Ρόδες United», Χρήστο Μόραλη και Κωνσταντίνα, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μπάμπη Στόκα, Αργυρώ Καπάρου, Θάνο Μικρούτσικο και Γιάννη Κούτρα, Ελένη Βιτάλη, «Ceytano», «Baildsa» και «Locomondo». Επίσης, στη διάρκεια του πενθημέρου η κεντρική σκηνή των εκδηλώσεων θα φιλοξενήσει θρακιώτικο γλέντι, που συντονίζεται με το στοιχείο της εντοπιότητας της περιοχής”.

Ιδιαίτερο πάντως είναι φέτος το ενδιαφέρον του κοινού καθώς έχουν δημιουργηθεί αρκετές σελίδες σε δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης για τον θεσμό του Φεστιβάλ του Άρδα. Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών τις επόμενες ημέρες.


Συντάκτης Νewsroom 23 Ιουνίου, 2012 16:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV