Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης στις Φέρες

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 1 Σεπτεμβρίου, 2021 09:50

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης στις Φέρες

Εκδήλωση τιμής και μνήμης διοργάνωσε η Τ.Ε Έβρου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Έβρου της ΚΝΕ σε συνεργασία με τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Έβρου, στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης Φερών.

Εκδήλωση τιμής και μνήμης διοργάνωσε η Τ.Ε Έβρου του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Έβρου της ΚΝΕ σε συνεργασία με τα παραρτήματα ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Έβρου, την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021,το απόγευμα, στο μνημείο Εθνικής Αντίστασης Φερών.

Για να τιμήσουν τον ηρωικό αγώνα του ΕΛΑΣ, του ΕΑΜ, της ΕΠΟΝ, που ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες κατάφεραν να απελευθερώσουν την πρώτη πόλη στην Ελλάδα τις Φέρες και σε λίγες μέρες όλο το Νομό από τις κατοχικές δυνάμεις των Γερμανών Ναζί και Βουλγάρων φασιστών.


Στην εκδήλωση χαιρέτισε η γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Έβρου της ΚΝΕ Δευτεραίου Σωτηρία, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γκατζίδης Σταμάτης στέλεχος της Τομεακής Επιτροπής Έβρου του ΚΚΕ και πρόεδρος του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Διδυμοτείχου – Ορεστιάδας. Ο οποίος και τόνισε: “Όταν ο λαός πάρει την υπόθεση στα χέρια του μπορεί να τα καταφέρει. Αυτή είναι η αλήθεια. Το έπος της αντίστασης στη χώρα μας γράφτηκε με το ΚΚΕ μπροστά και το λαό μαζί του. Και η αλήθεια αυτή δεν αλλάζει όσο και αν προσπαθούν να ξαναγράψουν κάποιοι την ιστορία”.


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 1 Σεπτεμβρίου, 2021 09:50

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV