Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες ακαδημιών του “ΝΗΡΕΑ”

Συντάκτης Νewsroom 16 Μαΐου, 2012 12:51

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κολυμβητικοί αγώνες ακαδημιών του “ΝΗΡΕΑ”


Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι κολυμβητικοί αγώνες ακαδημιών ”Ορεστιάδα 2012”, που διοργανώθηκαν από τον κολυμβητικό Όμιλο Ν.Ορεστιάδας ”ΝΗΡΕΑΣ”, στις εγκαταστάσεις του κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ορεστιάδας την Κυριακή 13/05/12 στις 10:00 π.μ.

Η έναρξη των αγώνων κηρύχθηκε από τον πρόεδρο του ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας κ. Ρετσίδη Οδυσσέα, μέσα σε μία ατμόσφαιρα γιορτής, αφού το κολυμβητήριο της Ορεστιάδας ήταν για ακόμη μια φορά κατάμεστο από τους γονείς, συγγενείς και φίλους, που παρευρέθηκαν για να θαυμάσουν τις ικανότητες των μικρών κολυμβητών.


Η διοργάνωση περιελάμβανε αγωνίσματα των τεσσάρων κολυμβητικών στυλ (Πεταλούδα, Ύπτιο, Πρόσθιο, Ελεύθερο), της μικτής ατομικής και το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας αγοριών και κοριτσιών. Συμμετείχαν ομάδες τις περιφέρειας όπως : Γ.Α.Σ Κομοτηνής, Ν.Ο.Α, ΝΗΡΕΑΣ Αλεξανδρούπολης, Ο.Φ.Θ.Α και ΝΗΡΕΑΣ Ορεστιάδας. Συνολικά  έλαβαν μέρος 5 ομάδες με συμμετοχή 170 αθλητών παιδιά – αθλητές επέδειξαν άριστο αγωνιστικό πνεύμα, απέκτησαν αγωνιστική εμπειρία με τη συμμετοχή τους και πολλοί απ’ αυτούς κατάφεραν χρόνους που δίνουν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον της κολύμβησης, σε επίπεδο της περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, οι μικροί αθλητές του ΝΗΡΕΑ Ορεστιάδας κατέκτησαν 12 χρυσά , 7 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια, σημειώνοντας παράλληλα σημαντικές επιδόσεις στα αγωνίσματα τους.

Το Δ.Σ. του ”ΝΗΡΕΑ” ευχαριστεί τους παράγοντες, τους προπονητές, τους γονείς των παιδιών καθώς και τους ίδιους τους αθλητές όλων των ομάδων, για την άριστη συνεργασία τους, καθώς και την προσπάθεια που κατέβαλαν για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Η επιτυχία των αγώνων μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν ενάμιση χρόνο για αυτό το όμορφο κολυμβητικό ταξίδι που απ’ ότι φαίνεται οι αγώνες

 

 


Συντάκτης Νewsroom 16 Μαΐου, 2012 12:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV