Μεταγραφή με άρωμα Super league για την Α.Ε.Δ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Μαρτίου, 2021 09:55

Μεταγραφή με άρωμα Super league για την Α.Ε.Δ

Χθες το βράδυ 20/3 η Α.Ε. Διδυμοτείχου ανακοίνωσε την μεταγραφή του Ηλία Γιαννιώτη, ενός παίκτη που προερχεται από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού και αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά.

Μάλιστα πραγματοποίησε και 11 εμφανίσεις σε επίπεδο Super League, ενώ δύο σοβαροί τραυματισμοί που είχε δεν του επέτρεψαν να πάρει περισσότερα παιχνίδια.

Από την στιγμή που έχει αφήσει εκείνο το κομμάτι πίσω του, είναι σε καλή κατάσταση και την φετινή σεζόν πήρε μεταγραφή στον Ιάλυσο Ρόδου και θα έπαιζε στην Football League, αλλά λόγω αναβολής της κατηγορίας δεν πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του και αποφάσισε να τελειώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Το φύλλο πορείας τον έφερε στον Έβρο και έτσι θα ενισχύσει τις προσπάθειες της Α.Ε.Δ να παραμείνει στη Γ’ Εθνική που αρχίζει στις 4 Απριλίου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας του Διδυμοτείχου:

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Γιαννιώτη.Ο Γιαννιώτης αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Αν και μόλις 24 ετών (5/4/97) έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με παρουσία στην Superleague καθώς έχει ήδη στο βιογραφικό του 7 χρόνια στην ομάδα του Παναιτωλικού Κ17,Κ20 και 4 χρόνια στην πρώτη ομάδα .Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Α.Ε.Δ. και του ευχόμαστε μόνο χαρές, χωρίς τραυματισμούς .
Ηλία Καλώς ήρθες



Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 21 Μαρτίου, 2021 09:55

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV