Μαυρίδης: «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και της Ευρώπης – Μην είναι τυπική η παρουσία των αξιωματούχων»

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Μαρτίου, 2020 15:19

Μαυρίδης: «Τα σύνορα της Ελλάδας είναι και της Ευρώπης – Μην είναι τυπική η παρουσία των αξιωματούχων»

Για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο και στα σύνορα των Καστανεών μίλησε σήμερα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας ανέφερε ότι η κατάσταση το βράδυ που πέρασε ήταν πιο ήρεμη συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες αλλά και πως οι μετανάστες από την άλλη μεριά των συνόρων που προσπαθούν να εισέλθουν στην χώρα μέσω Καστανεών μειώθηκε ελάχιστα.

Για αυτήν την μείωση «Και μέσω των social media περνάνε ένα μήνυμα: δεν περνάνε τα σύνορα και ότι ήταν ένα παραμύθι αυτό το αφήγημα του Ερντογάν τα ανοιχτά σύνορα».


Μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι θετική η παρουσία των αξιωματούχων σήμερα στην περιοχή αρκεί να μην είναι τυπική και να καταλάβουν πως τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρώπης κάτι που δήλωσε πως και ο ίδιος θα τονίσει στην μεταξύ τους συνάντηση.

Επίσης σημείωσε πως είναι συγκινητική η συμπαράσταση του κόσμου που προσφέρει από όλα τα μέρη της χώρας και του εξωτερικού ζητώντας την καλύτερη διαχείριση αυτών των προϊόντων.

Τέλος ευχαρίστησε όλους τους δημότες της περιοχής για την θαρραλέα και υπεύθυνη στάση που κρατάνε, έκανε έκκληση να μην αναμεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις ενώ ευχαρίστησε ξεχωριστά και τους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που συμπαρίστανται με τόσο όμορφο τρόπο.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 3 Μαρτίου, 2020 15:19

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV