Μας ματιάσανε στα τελειώματα … Αίας Εύσμου – Α.Ο.Ορεστιάδας(3-1)

Συντάκτης Νewsroom 7 Απριλίου, 2013 11:03

Μας ματιάσανε στα τελειώματα … Αίας Εύσμου – Α.Ο.Ορεστιάδας(3-1)

ΑΟΟ γεμάτο γήπεδο

Σε ένα αγώνα που ο Παναγιώτης Τσιακμάκης ήθελε να δει το νέο αίμα της ομάδας του ο ΑΟΟ έχασε το τελευταίο ματς της περιόδου με 3-1 σετ αφήνοντας όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του Ορεστιάδίτικου βόλλευ μιας και με μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 20 χρόνια οι μικροί της Ορεαστιάδας με τη στήριξη των Χουσίδη και Προδρομίδη κατάφεραν να πιέσουν αρκετά τον Αίαντα.


Στο πρώτο σετ του παιχνιδιού οι «μικροί» κατάφεραν να πιέσουν αισθητά και να πιάσουν αρκετά καλή απόδοση αν αναλογιστούμε τις ιδιαιτερότητες του αγώνα μιας και κατά 6/6 η ομάδα της Ορεστιάδας δεν είχε ξανά συναντηθεί αγωνιστικά και έτσι κατάφεραν και το έχασαν με 25-22.

Στο δεύτερο σετ οι πράσινοι ξεκίνησαν καλύτερα από τους γηπεδούχους με καλό μπλοκ κατάφεραν το 5-8 ωστόσο τα πολλά λάθη στην υποδοχή στέρησαν το προβάδισμα στους πράσινους με του γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με 9-9, στη συνέχεια όμως η ομάδα του Παναγιώτη Τσιακμάκη εκμεταλλευομένη το καλό μπλοκ πήρε και πάλι διαφορά με 16-21, για να τη χάσει και στο 23-22 και οι γηπεδούχοι να πάρουν και το δεύτερο σετ του αγώνα με 26-24.

Στο τρίτο σετ του αγώνα  και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με τον αγώνα να πηγαίνει πόντο πόντο μέχρι το 11-9 που οι κόκκινοι κατάφεραν να πάρουν μια μικρή διαφορά για να έρθουν οι πράσινοι και να ισοφαρίσουν και πάλι με 12-12 για να έρθουν οι κόκκινοι και να πάρουν τη διαφορά των τριών πόντων στο 18-15 και να την ξανά χάσουν με τη σειρά τους μετά από ένα ξέσπασμα της Ορεστιάδας κυρίως από το σέρβις στο 19-23, και εντέλει να πάρουν το σετ με 21-25.

Στο τέταρτο σετ οι πράσινοι βρέθηκαν για τα καλά μέσα στο τερέν και έκαναν το 6-9 στην αρχή του σετ και το 13-18 στη συνέχεια, ενώ στο τέλος και με ένα καθοριστικό λάθος του Κ.  Στεργιόπουλου έφερε το 21-21 για την ομάδα του Εύοσμου, και της έδωσε τελικά το δικαίωμα για να πάρει τελικά την νίκη με 26-24 απέναντι στουν παθιασμένους πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Τσιακμάκη.

Αξιοσημείωτο γεγονός ήταν ότι η μοίρα έφερε τα δύο αδέρφια Σκαρλατίδη σε αντίπαλα στρατόπεδα για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μας θέτοντας μεγάλο δίλλημα στον πατέρα τους για το ποιος θα είναι το τελικός νικητής.

 

Α.Ο.Ορεστιάδας(Π.Τσιακμάκης) Νένογλου, Χουσίδης, Προδρομίδης, Μίττας, Σκαρλατίδης, Κωνσταντινίδης, Τσαβδαυτζής, Ράζιαλης

Διαιτητές: Στεργιόπουλος-Κωστόπουλος

Αίας Εύσμου-Α.Ο.Ορεστιάδας 3-1(25-22, 26-24,21-25,26-24)

 


Συντάκτης Νewsroom 7 Απριλίου, 2013 11:03

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV