«Μαζί για το Παιδί»: Δωρεά γηπέδου, θερμοκηπίου και εξοπλισμού σε σχολεία του Δήμου Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 16 Οκτωβρίου, 2020 12:10

«Μαζί για το Παιδί»: Δωρεά γηπέδου, θερμοκηπίου και εξοπλισμού σε σχολεία του Δήμου Ορεστιάδας

Ίσες ευκαιρίες προσφέρει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο Δήμο Ορεστιάδας

Για 2η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα χορηγίας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» με τίτλο «Παρέμβαση για την Υγεία & την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές», αγκαλιάζοντας και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες  στα παιδιά των ακριτικών σχολείων του Δήμου Ορεστιάδας.

 Στο πλαίσιο της δωρεάς η Ένωση κάλυψε ανάγκες υλικοτεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού, όπως παιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, lap top, πολυμηχανήματα, διαδραστικούς πίνακες, κ.α. στα σχολεία: Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., Νηπιαγωγείο Ριζίων και Νηπιαγωγείο Δικαίων.


 Ειδικότερα, στο Δημοτικό Σχολείο Ριζίων τα παιδιά έχουν πλέον την ευκαιρία να εκπαιδεύονται σε ένα καινούριο θερμοκήπιο και σε έναν πάγκο ριζοβολίας – υδρονέφωσης με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Eurodrip, ενώ στο Δημοτικό Σχολείο Δικαίων οι μαθητές πλέον γυμνάζονται και περνούν το ελεύθερο χρόνο τους σε ένα καινούριο γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ, του οποίου την ανακατασκευή ανέλαβε εξολοκλήρου η οικογένεια Ανδρέα και Αλεξάνδρας Μαρτίνου. Τα εγκαίνια στα εν λόγω σχολεία πραγματοποιήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου 2020 με την παρουσία της Προέδρου της Ένωσης κ. Αλεξάνδρας Μαρτίνου, της κ. Μάρθας Βερνίκου Μέλους του Δ.Σ., της κ. Δήμητρας Βουρδόγλου Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Έβρου και της κ. Μανάφη Ιωάννας Συντονίστριας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» κ. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, την κ. Μάρθα Βερνίκου, την εταιρεία Eurodrip και τους εθελοντές της Ένωσης, που με την στήριξή τους συμβάλλουν ανελλιπώς στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού περιβάλλοντος των μαθητών του Δήμου Ορεστιάδας, δημιουργούν ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά και τους νέους, αναπτύσσουν  την ευγενή άμιλλα και το αθλητικό πνεύμα και τους παρακινούν στη δημιουργική απασχόληση.


Συντάκτης Νewsroom 16 Οκτωβρίου, 2020 12:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV