Μέσα “έκλειναν” συμφωνία για 100 εκ. € που θα διατεθούν για το σύστημα Υγείας στην Π-ΑΜΘ και έξω οι “αγανακτισμένοι” τους “έβριζαν”

Συντάκτης Νewsroom 18 Ιουλίου, 2011 08:30

Υπό τις αποδοκιμασίες «αγανακτισμένων» πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο διοικητήριο της Καβάλας και φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των υφυπουργών Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστου Αηδόνη και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρη Γιαννακίδη για τα έργα στον τομέα της Υγείας στην περιφέρεια που έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν το προσεχές διάστημα στο ΕΣΠΑ.


Οι τρεις άνδρες τόνισαν την ανάγκη να εξεταστεί κάθε έργο ξεχωριστά και να εντοπιστούν τα προβλήματά του, ώστε να μην υπάρχουν έργα που καρκινοβατούν.

Να σημειωθεί ότι το συνολικό ύψος των έργων στην ΑΜΘ που εντάχθηκαν ή πρόκειται να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ μετά από τις προτάσεις των εμπλεκόμενων φορέων αγγίζει τα 100.000.000 € και αφορούν κυρίως κατασκευή ή ανακαίνιση κτιριακών υποδομών, προμήθεια σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού, αγορά ασθενοφόρων και εκσυγχρονισμό υφιστάμενων εργαστηριακών και λοιπών βοηθητικών εγκαταστάσεων.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι διοικητές των νοσοκομείων των νομών της Περιφέρειας, οι διευθυντές των Κέντρων Υγείας, οι αντιπεριφερειάρχες, οι δήμαρχοι των νομών καθώς επίσης οι βουλευτές και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Πηγή: aftodioikisi.gr

 


Συντάκτης Νewsroom 18 Ιουλίου, 2011 08:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV