Μέρα ορόσημο η Παρασκευή 9/7: Μηδέν νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από 16 μήνες

Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουλίου, 2021 13:45

Μέρα ορόσημο η Παρασκευή 9/7: Μηδέν νοσηλευόμενοι με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από 16 μήνες

Η περασμένη Παρασκευή 9 Ιουνίου αποτέλεσε ημέρα – ορόσημο για την πανδημία στην περιοχή του Έβρου και της Περιφέρειας αναφορικά με την πανδημία: ήταν η ημέρα που το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης “άδειασε” από ασθενείς κορονοϊού

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό για όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και εκεί νοσηλεύτηκαν όσοι ασθένησαν από κορονοϊό στην περιφέρεια και έχριζαν νοσηλεία.

Από τον Μάρτιο του 2020, που νοσηλεύτηκε το πρώτο κρούσμα, στο νοσοκομείο και στις κλινικές Covid νοσηλεύτηκαν πολλοί ασθενείς που μάχονταν με τον νέο ιό της πανδημίας, ενώ η Παρασκευή 9 Ιουλίου ήταν η πρώτη ημέρα μετά από 16 ολόκληρους μήνες που το νοσοκομείο έμεινε χωρίς κανένα νοσηλευόμενο κρούσμα κορονοϊού. Την Παρασκευή έλαβαν εξιτήριο οι τελευταίοι ασθενείς με covid-19, όπως έκανε γνωστό στα κοινωνικά δίκτυα ο ίδιος ο Διοικητής του Νοσοκομείου (υπενθυμίζεται ότι οι επίσημες τακτικές ανακοινώσεις προς ενημέρωση των πολιτών για την πορεία του κορονοϊού αναφορικά με τα κρούσματα και τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο είχε πάψει παρά τις αντιδράσεις των δημοσιογράφων της Περιφέρειας).


Ευχή όλων είναι να διατηρηθεί αυτή η κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και αυτή η ημερομηνία να αποτελέσει και την αρχή του τέλους για την πανδημία.

Η ανάρτηση για τα μηδενικά κρούσματα στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης:

ΜΗΔΕΝ (0) νοσηλευόμενοι covid-19 σήμερα στο ΠΓΝΑ. Μετά από 16 μήνες ,από το Μάρτιο του 2020 , είμαστε σήμερα χαρούμενοι γιατί γίνανε και τα τελευταία εξιτήρια ασθενών covid-19.Ευχή όλων μας είναι να παραμείνει αυτή η κατάσταση και η επιτάχυνση των εμβολιασμών να φέρει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Ευχαριστώ όλους τους υγειονομικούς για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όλο αυτό το διάστημα.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


Συντάκτης Νewsroom 12 Ιουλίου, 2021 13:45

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV