“Μένουμε στο πλευρό σου”: Δωρεάν online συμβουλευτική υποστήριξη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 25 Απριλίου, 2020 15:37

“Μένουμε στο πλευρό σου”: Δωρεάν online συμβουλευτική υποστήριξη

Εθελοντική Δράση για δωρεάν online Συμβουλευτική υποστήριξη “Μένουμε στο πλευρό σου”.

Με αφορμή την πρωτόγνωρη πανδημία του COVID-19 και των μεγάλων αλλαγών που έχουν επέλθει στον τρόπο ζωής των συνανθρώπων μας λόγω αυτής , η «Ένωση για την Ανάπτυξη της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης και της Παιδοκεντρικής Παιγνιοθεραπείας Νοτιοανατολικής Ευρώπης» (Ε.Α.Π.Π.Π.Π.ΝΑ.Ε.) δημιούργησε το Πρόγραμμα Παροχής Συμβουλευτικής Υποστήριξης ¨Μένουμε στο πλευρό σου¨.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, που έχει διάρκεια τριών μηνών, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να λαμβανουν δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης από τα μέλη της εταιρείας, μέσω των Διαδικτυακών Μέσων Επικοινωνίας (Skype, Viber, Zoom) ή μέσω τηλεφώνου για την ψυχική τους στήριξη και ανακούφιση. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκονται. Σε περίπτωση Ανηλίκων η αίτηση χρειάζεται να συμπληρωθεί από τον γονέα.


Την αίτηση για την  Online Δωρεάν Παροχή Συμβουλευτικής θα την βρείτε εδώ: https://forms.gle/n9GorAm3v12SDUD69

Περισσότερες πληροφορίες για τη Δράση:
https://a4pca-ccpt-see.weebly.com/menoume_sto_pleuro_sou.ht…

Μάθετε για τους όρους δεοντολογίας: https://a4pca-ccpt-see.weebly.com/oroi_deontologias.html

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία

Διακριτικός τίτλος της εταιρείας είναι «Πρόσωπον Γίγνεσθαι» και για τις σχέσεις της µε την αλλοδαπή, στην αγγλική γλώσσα «Becoming a Person».
Έδρα της εταιρείας είναι η Αλεξανδρούπολη.
Οι όροι «Προσωποκεντρική», «Παιδοκεντρική» και «Παιγνιοθεραπεία», καθώς οι έννοιες και οι διαδικασίες που αυτοί περιλαμβάνουν έχουν µια ευρεία, πλούσια και εξελισσόμενη ιστορία. Αυτό στο οποίο αποσκοπεί η φράση «Προσωποκεντρική»,  «Παιδοκεντρική» και «Παιγνιοθεραπεία», είναι η προαγωγή συνεχούς διαλόγου και ανάπτυξης μεταξύ τους. Η Εταιρεία έχει τη νομική µμορφή σωματείου, αστικού µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, σύμφωνα µε τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα. 

Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 2551083782
Email: [email protected]

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ για την δράση “Μένουμε στο πλευρό σου” η Αμαλία Ρέλλου, γραμματέας της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Ε.Α.Π.Π.Π.Π.ΝΑ.Ε.:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 25 Απριλίου, 2020 15:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV