Μένει ή φεύγει το κατάστημα της Δ.Ε.Η. στο Διδυμότειχο;

Συντάκτης Νewsroom 26 Ιανουαρίου, 2011 10:54

Μένει ή φεύγει το κατάστημα της Δ.Ε.Η. στο Διδυμότειχο;

Μέσω ανοιχτής επιστολής προς τον Διευθυντή κλάδου πωλήσεων ΔΕΗ Α.Ε. Μακεδονίας – Θράκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ζήτησε να ενημερωθεί ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου, Παρασκευάς Πατσουρίδης, για τα μελλοντικά σχέδια της Δ.Ε.Η. σε ότι αφορά τη λειτουργία τμήματος εμπορίας στο Διδυμότειχο. Ακολουθεί η επιστολή:


“Κύριε Διευθυντά

Μια από τις βασικές δεσμεύσεις που αναλάβαμε, ως νεοεκλεγείσα Δημοτική αρχή του νέου διευρυμένου Δήμου Διδυμοτείχου, είναι να σταθούμε κοντά στον πολίτη, αρωγοί στα προβλήματά του, στην καθημερινότητά του.

Ένα από τα προβλήματα που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής και το οποίο ανήκει στις αρμοδιότητές σας, είναι το θέμα της λειτουργίας του τμήματος Εμπορίας της ΔΕΗ Διδυμοτείχου. Μετά το κλείσιμο του ταμείου, η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται μέρα παρά μέρα, καθεστώς που απέχει από το ιδανικό, αλλά ακόμη και έτσι, το κοινό εξυπηρετείται σε κάποιο βαθμό.

Πρόσφατα όμως γίναμε αποδέκτες πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες η λειτουργία του Τμήματος Εμπορίας της ΔΕΗ Διδυμοτείχου θα υποβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, ή και θα παύσει εντελώς. Θεωρούμε αυτή την πιθανότητα ιδιαίτερα δυσμενή για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής ευθύνης της ΔΕΗ Διδυμοτείχου, η οποία όπως καλά ξέρετε είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη, αλλά και δυσνόητη από τη στιγμή που στη ΔΕΗ Διδυμοτείχου λειτουργούν τα υπόλοιπα τμήματα σε ιδιόκτητο, σχετικά πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο.

Πιστεύουμε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα έχει σημαντικά αρνητικές επιπτώσεις τόσο στο αίσθημα απομόνωσης, που τόσο έντονα νοιώθουν οι κάτοικοι της περιοχής, όσο και στην καλή φήμη της εταιρείας σας, η οποία ως Δημόσια Επιχείρηση, έχει απ’ όσο γνωρίζουμε, ως στόχο την παροχή καλών υπηρεσιών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, πέρα από στενά οικονομικά κριτήρια, ειδικά στην περιοχή μας η οποία λόγω των ιδιαιτεροτήτων της (τις οποίες δεν χρειάζεται να αναφέρουμε σε εσάς), θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με όρους «θετικής δράσης».

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε να φροντίσετε τουλάχιστον για την αποτροπή αυτής της δυσμενούς εξέλιξης, καθώς και να μας γνωρίζετε τις προθέσεις της ΔΕΗ ΑΕ για το ζήτημα αυτό.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ”


Συντάκτης Νewsroom 26 Ιανουαρίου, 2011 10:54

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV