Λήστευαν ακόμη και σχολεία…

Συντάκτης Νewsroom 27 Οκτωβρίου, 2011 07:36


Από την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, του Αστυνομικού Τμήματος Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, προέκυψαν τα στοιχεία τεσσάρων (4) δραστών, οι οποίοι είτε σχηματίζοντας ομάδα των δύο, είτε μεμονωμένα ο καθένας, προέβαιναν, τον τελευταίο χρόνο περίπου,  σε διακεκριμένες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.


Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς, ηλικίας 20, 19, 18 και 17 ετών οι οποίοι συνολικά πραγματοποίησαν κλοπές σε δύο οικίες και πέντε σχολεία, κατά τις οποίες αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, οικιακά σκεύη και συρμάτινα καλώδια από αλεξικέραυνα. Επίσης αφαίρεσαν και τρία  δίκυκλα μοτοποδήλατα – μοτοσικλέτες.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες του 20χρονου, του 17χρονου και του 18χρονου βρέθηκε μέρος από τα κλοπιμαία, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των τεσσάρων δραστών θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Φερών.

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 27 Οκτωβρίου, 2011 07:36

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV