Κριτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ορεστιάδας στους λοξοδρομούντες των εκλογών

Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2010 12:42

Οι τοπικές οργανώσεις του νέου δήμου Ορεστιάδας δημοσίευσαν την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή, η οποία περιλαμβάνει τις θέσεις των οργανώσεων απέναντι στη συμπεριφορά ορισμένων μελών τους κατά τη διάρκεια των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 


“Ως εκπρόσωποι του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. αισθανόμαστε την ανάγκη να προβούμε στην παρακάτω ανακοίνωση, σεβόμενοι τις αρχές, τις αξίες, την ιδεολογία και πάνω απ όλα την αξιοπρέπεια των απλών ανθρώπων που στήριξαν τις προσπάθειές μας, στην πορεία προς τις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές:

Ανιδιοτελώς και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες, μοχθούμε χρόνια τώρα, για την υγιή και ομαλή λειτουργία των καταστατικών μας θεσμών, συμμετέχοντας και στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια των ανθρώπων που προκύπτουν από τις εσωκομματικές διαδικασίες και κερδίζουν την υποστήριξη του πολιτικού μας φορέα.

Μας θλίβει, μας εξοργίζει και μας πληγώνει το γεγονός ότι στελέχη μας που με τη σημαία του ΠΑΣΟΚ απόκτησαν φήμη, κοινωνική καταξίωση και αναγνωρισιμότητα, άνθρωποι που διαχειρίστηκαν εξουσία και πόρους, στάθηκαν με χαρακτηριστική ευκολία απαθείς ή απέναντι από τις επιλογές του κινήματος.

Κάποιοι μας κατηγόρησαν δημόσια για “απολίτικες συμπεριφορές”, άλλοι έσπευσαν να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτια που προέρχονταν από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και άλλοι να παρακολουθήσουν αμέτοχοι.

Όντας στο απυρόβλητο τόσα χρόνια, ανέπτυξαν ανέντιμες και έμμεσες πολιτικές συμπεριφορές εις βάρος του χώρου μας και σε βάρος των υγειών και σκεπτόμενων ψηφοφόρων μας.

Σεβόμενοι τις προσωπικές τους επιλογές, αλλά και υπερασπιζόμενοι τις θέσεις του καταστατικού μας, οι δημοτικές οργανώσεις του διευρυμένου Δήμου Ορεστιάδας, θα προβούμε σε όλες τις θεσμικά (βάση καταστατικού) προβλεπόμενες ενέργειες, έτσι ώστε να δοθεί τέλος σε συμπεριφορές που θίγουν την αξιοπρέπεια των μελών του κινήματος.

Για τις Τοπικές Οργανώσεις

Οι Γραμματείς

Κυπρίνου                   Ορεστιάδας                    Τριγώνου

Τυρμπάκης Χρήστος     Καζαλτζής Χρήστος      Γραμματίκης Γιώργιος


Συντάκτης Νewsroom 24 Νοεμβρίου, 2010 12:42

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV