Κορονοϊός: Κλειστό για 14 ημέρες το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 26 Οκτωβρίου, 2020 12:57

Κορονοϊός: Κλειστό για 14 ημέρες το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης

Κλειστό για 14 ημέρες θα παραμείνει το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης καθώς βρέθηκαν 3 θετικά κρούσματα κορονοϊού σε εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας.

Καθώς τα κρούσματα ήταν διαμοιρασμένα στις τάξεις και τα τμήματα του σχολείου η Διεύθυνση Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, αφού ενημερώθηκε, εισηγήθηκε την αναστολή λειτουργίας της σχολικής μονάδας, απόφαση που έλαβε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Από την στιγμή που κλείνει η σχολική μονάδα οι εκπαιδευτικοί μπαίνουν σε καραντίνα για να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά, όπως ανέφερε στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Ευαγγελία Κοσμαδάκη. Το σχολείο έκλεισε από τις 24 Οκτωβρίου για 14 ημέρες άρα θα επαναλειτουργήσει στις 9 Νοεμβρίου (η αναστολή λειτουργίας είναι μέχρι και την Παρασκευή 6 Νοέμβριου). Το σχολείο για αυτό το διάστημα θα λειτουργεί εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου, ακολουθώντας το κανονικό του πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε και η διεύθυνση της σχολικής μονάδας.


Ακούστε τα όσα ανέφερε για το θέμα σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, Ευαγγελία Κοσμαδάκη:


Συντάκτης Νewsroom 26 Οκτωβρίου, 2020 12:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV