Κορονοϊός: Κατέληξε 79χρονος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom 16 Νοεμβρίου, 2020 13:29

Κορονοϊός: Κατέληξε 79χρονος στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Κατέληξε το πρωί ένας 79χρονος άνδρας από την Κομοτηνή, που νοσηλευόταν από τις 9 Νοεμβρίου σε κλινική Covid-19 του νοσοκομείου αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Ο άνδρας έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ήταν ο 49ος θάνατος με τελική αιτία τον κορωνοϊό, που καταγράφηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα ο θάνατος του 79χρονου προστίθεται στους υπόλοιπους δεκατέσσερις θανάτους ασθενών με κορωνοϊό που καταγράφηκαν το πρώτο 15νθήμερο του Νοεμβρίου στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης, ενώ σταθερά διψήφιος είναι από την προηγούμενη Δευτέρα (09/11) ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών στις κλίνες της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, όπως δημοσίευσε νωρίτερα η ΕΡΤ Ορεστιάδας . Τα δύο αυτά στοιχεία αποτυπώνουν την ένταση με την οποία εκδηλώνεται το δεύτερο κύμα της πανδημίας και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συνδυαστικά και με τους υψηλούς ημερήσιους αριθμούς νέων κρουσμάτων που κατέγραψε στην περιοχή ο ΕΟΔΥ όλες τις προηγούμενες ημέρες.


Η εικόνα συμπληρώνεται από τον πολύ μεγάλο αριθμό εισαγωγών που έγιναν στο πρώτο μισό του Νοεμβρίου, οι οποίες έφτασαν τις 116, ενώ στο ίδιο διάστημα δόθηκαν και 74 εξιτήρια.

Να σημειωθεί ότι όλο τον μήνα Οκτώβριο, που στο δεύτερο δεκαπενθήμερό του είχαν αρχίσει ήδη να καταγράφονται οι αυξητικές τάσεις εισαγωγών στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, ο αριθμός των ασθενών που μπήκαν για νοσηλεία ήταν 71, οι θάνατοι ήταν τέσσερις και τα εξιτήρια 27.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας


Συντάκτης Νewsroom 16 Νοεμβρίου, 2020 13:29

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV