Κοπή Πίτας ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 26 Ιανουαρίου, 2010 13:18

Το Σάββατο 23/1/09 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή βασιλόπιτας των Ακαδημιών όλων των τμημάτων του Εθνικού, στο πνευματικό κέντρο της μητροπόλεως.

Την τελετή σφράγισε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος κ.Άνθιμος, ο οποίος ευλόγησε τους μικρούς αθλητές και τους ευχήθηκε αθλητικές επιτυχίες, «σηκώνοντας τη σημαία του Εθνικού ψηλά».


Ο πρόεδρος του Εθνικού κ.Καρυωτάκης μίλησε για τους στόχους του συλλόγου σε όλα τα αθλήματα και την διεκδίκηση ανόδου κατηγοριών σε πολλά απ’ αυτά.

Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου παρά την χιονόπτωση ήταν γεμάτη από αθλητές, τους γονείς τους και φίλους του συλλόγου. Ιδιαίτερη ήταν η παρουσία των τροβαδούρων του Εθνικού οι οποίοι και τραγούδησαν τον ύμνο του συλλόγου.

Το τμήμα στίβου παρουσίασε για πρώτη φορά στην 87χρονη ιστορία του Εθνκού, τα ρεκόρ του συλλόγου, όλων των κατηγοριών, περιλαμβάνοντας ονόματα όπως της Δεβετζή, Κοσμά, Κυριακίδου και άλλων γνωστών Εβριτών. Πολλοί απ’ αυτούς βρίσκονταν στην αίθουσα κατά την παρουσίαση αυτή, δείχνοντας την συγκίνηση τους για το γεγονός, ότι χρησιμοποιούνται ως «πρότυπα» για τη νεώτερη γενιά.


Συντάκτης news 26 Ιανουαρίου, 2010 13:18

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV