Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2012 08:08

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πράσινων συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου

Κλιμάκιο των Οικολόγων Πρασίνων (Ο.Π.) δέχτηκε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου – Μαυρανεζούλη, σήμερα, στο γραφείο της.


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, όπως χρυσός, υποδομές, αγροτική ανάπτυξη, παράνομοι μετανάστες.

«Ήταν μια συνάντηση αρκετά εποικοδομητική με τους εκπροσώπους των Οικολόγων Πρασίνων με αφορμή τη συνεδρίαση του Συμβουλίου τους, αύριο, στην Αλεξανδρούπολη. Κουβεντιάσαμε θέματα που αφορούν την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου ιδιαίτερα, θέματα όπως είναι ο χρυσός, η λαθρομετανάστευση, οι προσπάθειες που μπορούν να γίνουν ούτως ώστε να ανατραπεί αυτή η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μας. Βρεθήκαμε σε όλα σχεδόν τα σημεία να συμπλέουμε. Θέλω να πιστεύω ότι τέτοιου είδους δραστηριότητες και δράσεις μπορούν να βοηθήσουν όλους μας.» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου.

Από την πλευρά των Οικολόγων Πρασίνων ο Συντονιστής Εκτελεστικής Γραμματείας Γιάννης Τσέκος δήλωσε «Επισκεφτήκαμε σήμερα την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, μια αντιπροσωπεία από το Πανελλαδικό Συμβούλιο των Οικολόγων Πρασίνων. Συζητήσαμε εφ όλης της ύλης των προβλημάτων της Περιφέρειας. Είχαμε κοινές διαπιστώσεις στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που περνάμε, όπως επίσης είχαμε και κοινές αναζητήσεις για τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής. Νομίζω ότι η κουβέντα ήταν πολύ γόνιμη, τουλάχιστον εμάς μας βοήθησε να διευρύνουμε και να ανοίξουμε τον ορίζοντα και τον προβληματισμό μας και να δούμε πιο συγκεκριμένα σε συνεργασία πια με την Περιφέρεια πού μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.»

Στο κλιμάκιο των Οικολόγων Πρασίνων συμμετείχαν, επίσης, η Κατερίνα Γεροστεργίου, Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΜΘ επικεφαλής της παράταξης Οικολογία – Αλληλεγγύη, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, συνεκπρόσωπος τύπου Ο.Π., ο Παναγιώτης Λογγινίδης, συνεκπρόσωπος Ο.Π. στο Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, ο Νίκος Μυλωνάς, υπεύθυνος Θεματικής Ομάδας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ο.Π.

 


Συντάκτης Νewsroom 13 Οκτωβρίου, 2012 08:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV