Κλειστό “μέχρι νεωτέρας” το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου λόγω έλλειψης προσωπικού

Συντάκτης Νewsroom 10 Ιανουαρίου, 2022 14:12

Κλειστό “μέχρι νεωτέρας” το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου λόγω έλλειψης προσωπικού

Για άλλη μια φορά, όπως έχει συμβεί άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια, το Βυζαντινό Μουσείο του Διδυμοτείχου σταματά να λειτουργεί λόγω έλλειψης του απαραίτητου φυλακτικού προσωπικού, καθώς λήγουν οι συμβάσεις του μέχρι τώρα προσωπικού του Μουσείου

Το θέμα έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης ο αρμόδιος φορέας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου. Στην ανακοίνωση γίνεται γνωστό πως το μουσείο θα παραμείνει κλειστό από σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου και άγνωστο για πόσο διάστημα, μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, ωστόσο θα ανοίγει αποκλειστικά και μόνο για προγραμματισμένες επισκέψεις σχολικών μονάδων, εφόσον έχει προηγηθεί έγκαιρη τηλεφωνική συνεννόηση.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Έβρου ενημερώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης, το Βυζαντινό Μουσείο Διδυμοτείχου θα παραμείνει κλειστό για το κοινό, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού.
Το μουσείο θα ανοίγει αποκλειστικά και μόνο για προγραμματισμένες επισκέψεις σχολικών μονάδων, εφόσον έχει προηγηθεί έγκαιρη τηλεφωνική συνεννόηση στο 25530-23960.



Συντάκτης Νewsroom 10 Ιανουαρίου, 2022 14:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV