Κλειστοί σήμερα οι παιδικοί σταθμοί της χώρας

Συντάκτης Νewsroom 10 Μαΐου, 2011 07:35

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί όλης της χώρας σήμερα, ενώ παράλληλα, στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών, με αίτημα την απόσυρση της προωθούμενης νομοθετικής ρύθμισης για το 40ωρο στο Δημόσιο.


Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΕ – ΟΤΑ αντιδρά στις μειώσεις των αποδοχών των υπαλλήλων της καθώς και στην αύξηση του ωραρίου στο δημόσιο.

Να σημειωθεί ότι η ΠΟΕ – ΟΤΑ θα πραγματοποιήσει κοινή συνέντευξη τύπου με τον ΠΑ.ΣΥ.Β.-Ν. με θέμα:

«Απόσυρση της προωθούμενης νομοθετικής ρύθμισης του Υπουργείου Εσωτερικών για την αύξηση των ωρών εργασίας από τριάντα (30,00) σε σαράντα (40,00) στο παιδαγωγικό-εκπαιδευτικό προσωπικό των Παιδικών Σταθμών. Δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.»

Στη συνέντευξη θα παραβρεθεί και το προεδρείο του επιστημονικού συλλόγου των Παιδαγωγών Προσχολικής Αγωγής, «Πανελλήνιος Σύλλογος Βρεφονηπιαγωγών Τ.Ε.Ι.» (ΠΑ.ΣΥ.Β.-Ν.), όπου θα τεκμηριώσει επιστημονικά την προωθούμενη υποβάθμιση της ποιότητας παροχών στην Προσχολική Αγωγή από την αύξηση του ωραρίου εργασίας τους.

 


Συντάκτης Νewsroom 10 Μαΐου, 2011 07:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV