“Καταναλώνουμε, ότι παράγουμε” το σλόγκαν Αλεξανδρουπολιτών φορέων για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Συντάκτης Νewsroom 29 Ιουνίου, 2011 13:30

Στη σύσταση Συντονιστικής Επιτροπής της Κίνησης Πολιτών για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, που έχει ως κεντρικό μήνυμα «καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», προχώρησαν φορείς της Αλεξανδρούπολης.


Η συντονιστική επιτροπή με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Παναγιώτη Ζητάκη, αποτελείται από τα παρακάτω μέλη: τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης, π. Καζάκο Ιωάννη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου, κ. Μπέλλα Αθανάσιο, καθώς και το μέλος κ. Δεληπούλιο Δημήτρη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κ. Μακρίδη Ευστάθιο, τον αντιπρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου, κ. Τερζή Αναστάσιο, τον εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Βουκουρεσλή Εμμανουήλ, τον οργανωτικό γραμματέα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, κ. Φουτζιτζή Βασίλειο, τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης, κ. Παλακίδη Απόστολο, τον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Έβρου, κ. Κιτσικίδη Λάζαρο, την εκπρόσωπο του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, κ. Λεπτίδου Αικατερίνη, την αντιπρόεδρο των Παραγωγών Έβρου, κ. Σκαρλάτου Ζωή και τον εκπρόσωπο της Ένωσης Καταναλωτών Έβρου, κ. Γοδοσίδη Δημήτριο.

Το κίνημα «καταναλώνουμε ότι παράγουμε» ιδρύθηκε με αφορμή την δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας. Στόχος του είναι η στήριξη της ελληνικής οικονομίας και της εγχώριας παραγωγής, καταναλώνοντας ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες με απώτερο σκοπό την αλλαγή της ελληνικής καταναλωτικής συνείδησης. Με τον τρόπο αυτό επιχειρείται να αυξηθούν οι θέσεις εργασίας, να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων, να στηριχθεί ο εγχώριος τουρισμός, οι αγρότες και οι έλληνες παραγωγοί.

Άλλωστε, το βασικό σύνθημα του κινήματος είναι: «Ντύνομαι…Τρώω…Κάνω Τουρισμό…Ελληνικά»

Για το σκοπό αυτό είναι αναγκαία η ενεργή συμπαράσταση όλων μας.

Η επιτροπή θα έχει την ευθύνη της ενημέρωσης προς το ευρύτερο κοινό.

 


Συντάκτης Νewsroom 29 Ιουνίου, 2011 13:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV