Καταγγελία του Λελιάτσου Π. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχετικά με το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών Φυλακίου Έβρου.

Συντάκτης Νewsroom 27 Φεβρουαρίου, 2014 11:13

Καταγγελία του Λελιάτσου Π. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σχετικά με το  κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών Φυλακίου Έβρου.

Ο Κύριος Λελιάτσος Π. πολιτευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και αναπληρωτής τομεάρχης ενέργειας & ανάπτυξης καταγγέλλει  την αναξιοκρατία στην συγκρότηση της περιφερειακής επιτροπής εποπτείας του κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών Φυλακίου .
Αναλυτικά:  Σήμερα που ο Ελληνικός λαός αναζητά την Ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, σήμερα που το βασικό ζητούμενο όλων είναι η αξιοκρατία, σήμερα που η ανεργία μαστίζει ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας κάποιοι καταφέρνουν να είναι πολυθεσίτες σε υπηρεσίες του Δημοσίου.
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού προστασίας του πολίτη κυρίου Δένδια συγκροτείται περιφερειακή επιτροπή εποπτείας στο κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών Φυλακίου Έβρου με σκοπό τον έλεγχο και την εύρυθμη λειτουργία του, με στελέχη ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον εν λόγω υπουργείο με εκατομμύρια ευρω, περιφερειακών συμβούλων και διευθυντών Νοσοκομείων. Βλέποντας αυτή την απόφαση του κυρίου Δενδια αναρωτιέται ο κάθε Έλληνας πολίτης, σε αυτή την χώρα οι ικανοί και άξιοι είναι λίγοι και καταλαμβάνουν όλες τις θέσεις του Δημοσίου;. Πόση ικανότητα και αποτελεσματικότητα επί του έργου τους μπορεί να έχουν όταν βρίσκονται σε τόσες επιτροπές και πόσο μάλλον δε διευθυντές νοσοκομείων που τα προβλήματα τους είναι τεράστια; Που είναι η αξιοκρατία και η αντικειμενικότητα στην σύσταση επιτροπών αυτής της κυβέρνησης με ποιες διαδικασίες διορίστηκαν και πως θα παρακολουθούν και θα αξιολογούν το εν λόγω κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών;

 

 

Συντάκτης Νewsroom 27 Φεβρουαρίου, 2014 11:13

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV