Καταγγελία ΠΑΜΕ για τα ημερήσια δελτία απόδοσης δημοσίων υπαλλήλων

Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2011 07:58

 



“Η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καταγγέλλει την προσπάθεια του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης να επιβάλλει στους εργαζόμενους του Δήμου να συμπληρώνουν ημερήσιο δελτίο απόδοσης, ένα μέτρο που μας θυμίζει άλλες εποχές.

Οι εργαζόμενοι τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα δέχονται αυτήν την περίοδο μια ολομέτωπη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα από την εφαρμογή της πολιτικής της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Τρόικα.

Σ΄αυτή την περίοδο έρχεται ο  Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης να εφαρμόσει σε επίπεδο του Δήμου την ίδια σκληρή και αντεργατική πολιτική επικαλούμενος τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο Αλεξ/πολης. Όσον αφορά τον έλεγχο της απόδοσης των υπαλλήλων υπάρχει η θεσμική διαδικασία μέσω Προϊσταμένων Διεύθυνσης και Τμημάτων.

Η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ν. Έβρου καλεί τους εργαζόμενους στο Δήμο να αντισταθούν σ΄αυτές τις αντεργατικές ενέργειες του Δημάρχου, να μην δεχτούν τη συμπλήρωση του «ημερήσιου δελτίου απόδοσης».

Καλούμε τους μαζικούς φορείς, σωματεία, εργατικά κέντρα, να πάρουν θέσει και να καταδικάσουν τις ενέργειες του Δημάρχου.”

 


Συντάκτης Νewsroom 25 Μαΐου, 2011 07:58

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV