Καστροπολίτες: “Από την Καππαδοκία του Διδυμοτείχου στην Καππαδοκία της Μικράς Ασίας”

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 4 Δεκεμβρίου, 2021 10:23

Καστροπολίτες: “Από την Καππαδοκία του Διδυμοτείχου στην Καππαδοκία της Μικράς Ασίας”

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση”, μέσω της διαδικτυακής εκπομπής “Καστρινοί διάλογοι” θα μιλήσει για την ιστορία της Θράκης.

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση”, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την διαδικτυακή εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” με επίκεντρο την ενημέρωση, για την ιστορία και τον πολιτισμό του Διδυμοτείχου, της Θράκης και γενικά της Ελλάδας, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 19:00.

Το θέμα του πέμπτου επεισοδίου για την χρονική περίοδο 2021-22 είναι: “Από την Καππαδοκία του Διδυμοτείχου στην Καππαδοκία της Μικράς Ασίας”, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Αβραάμ Κωστίδη (ξεναγό θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού).


Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook και από το κανάλι του στο YouTube.

  • Βρείτε εδώ το σύνδεσμο για τη σελίδα στο Facebook.
  • Βρείτε εδώ το σύνδεσμο για το κανάλι στοYouTube.

Η εκπομπή “Καστρινοί Διάλογοι” είναι μια πρωτοβουλία του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου “Καστροπολίτες – Γνώση και Δράση”, και μεταδίδεται με την ευγενική χορηγία των παρακάτω επαγγελματιών του Διδυμοτείχου: Ζαχαροπλαστείο Νίκος, Ελαστικά Αλεξανδράκης και Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Ρίζογλου.

Βρείτε εδώ τη διεύθυνση της εκδήλωσης.

Καστροπολίτες, καστρινοί διάλογοι, Καππαδοκία

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 4 Δεκεμβρίου, 2021 10:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV