“Καμπανάκι” Χαρδαλιά για την αύξηση ιικού φορτίου στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 14 Μαΐου, 2021 20:56

“Καμπανάκι” Χαρδαλιά για την αύξηση ιικού φορτίου στην Ορεστιάδα

Η Ορεστιάδα είναι μέσα στις δέκα περιοχές της χώρας που προκαλούν ανησυχία λόγω της αύξησης του ιικού φορτίου της τελευταίες ημέρες, ανέφερε κατά την σημερινή ενημέρωση ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, απευθύνοντας έκκληση στους κατοίκους τους για τήρηση των υγειονομικών κανόνων

Έκκληση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κέρκυρας, της Ορεστιάδας, της Σκιάθου, του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, της Ικαρίας, της Πάτμου, της Νάξου, της Καρπάθου και του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου για συνέπεια και τήρηση των υγειονομικών κανόνων και πρωτοκόλλων απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους και στους επισκέπτες αυτών των περιοχών «να είναι ιδιαίτερα συνεπείς στην τήρηση των κανόνων, καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται σημαντική αύξηση του ιικού φορτίου τα τελευταία 24ωρα». 


Ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε έμφαση στην ανάγκη να είναι όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, καθώς όπως ανέφερε, «μπορεί σταδιακά να κάνουμε βήματα προς την κανονικότητα, δεν θα πρέπει όμως να σταματήσουμε να είμαστε πολύ επιμελείς και να τηρούμε απαρέγκλιτα τα υγειονομικά μέτρα».

«Ο ιός βρίσκεται ανάμεσά μας και κάθε απροσεξία μας δρα προς όφελός του, όπως καλά πλέον γνωρίζουμε. Το αποδεικνύουν και τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, καθώς η επιδημιολογική εικόνα ορισμένων περιοχών δείχνει σημεία επιδείνωσης, τα όποια μας προβληματίζουν ιδιαίτερα», επισήμανε.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε σε όσα ισχύουν από σήμερα στις μετακινήσεις και σε δραστηριότητες που σταδιακά επανεκκινούν.


Συντάκτης Νewsroom 14 Μαΐου, 2021 20:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV