Καμία δέσμευση για το μέλλον από την συνάντηση φορέων με αρμόδιους Υπουργούς στην Αθήνα

Συντάκτης Νewsroom 9 Οκτωβρίου, 2012 11:02
Swiss Approval

Καμία δέσμευση για το μέλλον από την συνάντηση φορέων με αρμόδιους Υπουργούς στην Αθήνα

 


Στις συναντήσεις που είχε χτες η αντιπροσωπεία φορέων της πόλης με επικεφαλής τον Δήμαρχο στην Αθήνα αναφέρθηκε στην εκπομπή “Ματιές στην Ενημέρωση” με τη Σούλα Καπετανίδου ο κ. Πασχάλης Σταυρίδης, πρόεδρος της Ένωσης Βιοτεχνών και Επαγγελματιών Ορεστιάδας και Περιφέρειας.

Ο κ. Σταυρίδης ανέφερε ότι ο ίδιος με τον Δήμαρχο πραγματοποίησαν ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα κατά το οποίο συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εργασίας, τον Υφυπουργό Οικονομικών και αρμόδιους γενικούς γραμματείς υπουργείων σε μια προσπάθεια να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω η περιοχή του Βορείου Έβρου. Τα μηνύματα τα οποία εισέπραξαν ήταν σχετικά αισιόδοξα καθώς διεφάνη έντονη ευαισθητοποίηση για την περιοχή του Έβρου, αλλά παρόλα αυτά δεν υπήρξε καμία δέσμευση από την πλευρά της κεντρικής διοίκησης. Μέχρι το τέλος του 2012 δεν αναμένεται να κλείσει καμία υπηρεσία, αλλά δεν ισχύει το ίδιο με σιγουριά για το μέλλον.

Σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Ορεστιάδας θα ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους για τις συναντήσεις που είχαν στην Αθήνα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Τέλος, ο κ. Σταυρίδης ζήτησε καθολική συμμετοχή του λαού της Ορεστιάδας στις αυριανές κινητοποιήσεις και συνέστησε επαγρύπνηση για το μέλλον.

 

 


Συντάκτης Νewsroom 9 Οκτωβρίου, 2012 11:02
Swiss Approval

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV