ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣYΛΛΗΨΗ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ

Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουλίου, 2010 16:35

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 02/07/2010, στην Αλεξ/πολη και στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης και του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων, ένας ημεδαπός διακινητής, καθώς και ένας λαθρομετανάστης, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων αντιλήφθηκαν τον ανωτέρω λαθρομετανάστη, να επιχειρεί να εισέλθει παράνομα στη Χώρα, κρυπτόμενος πίσω από σταθμευμένα οχήματα του ρεύματος εξόδου. Στον έλεγχο που ακολούθησε προέκυψε ότι, αυτός στερείται προξενικής θεώρησης εισόδου. Από πληροφορίες, διαπιστώθηκε ότι, ο λαθρομετανάστης έκανε έξοδο από την Τουρκία προς την Ελλάδα, με όχημα, που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός. Αμέσως εκδόθηκαν τοπικές αναζητήσεις και περί ώρα 03.25΄της ιδίας, εντοπίσθηκε το ανωτέρω όχημα και ο οδηγός του, οπότε και συνελήφθη.


Σε έρευνα στο όχημα του διακινητή, βρέθηκαν αποσκευές του ανωτέρω λαθρομετανάστη και ένα Διαβατήριο Λιθουανίας, που έφερε την φωτογραφία του, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το διαβατήριο είναι δηλωμένο απωλεσθέν – κλαπέν και έχει υποστεί πλαστογραφία, με τη μέθοδο αντικατάστασης σελίδας στοιχείων και διατήρησης του πλαστικού.

Κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, το ανωτέρω όχημα και το πλαστογραφημένο διαβατήριο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.


Συντάκτης Νewsroom 2 Ιουλίου, 2010 16:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV