Καζαλτζής: Ο Μηταράκης κατάφερε ενώσει όλους τους πολίτες εναντίον του!

Συντάκτης Νewsroom 14 Ιανουαρίου, 2021 08:11

Καζαλτζής: Ο Μηταράκης κατάφερε ενώσει όλους τους πολίτες εναντίον του!

Τις θέσεις αλλά και τα συμπεράσματα του αναφορικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα της επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου εκθέτει ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Επαναφορά Χρήστος Καζαλτζής:

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Εδώ και 15 μέρες, όλοι μας έχουμε βρεθεί μπροστά σε μια πρωτόγνωρη πρόκληση.


Σε μια προσπάθεια του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (και του υπουργού κ. Νότη Μηταράκη), να προωθήσει και να κάνει αποδεκτή, την επέκταση της δομής φιλοξενίας στο χωριό Φυλάκιο, φτάνοντάς την στον αριθμό των 1.500 φιλοξενούμενων (με δυνατότητα αύξησης), καταστρατηγώντας κάθε δέσμευση των κυβερνητικών στελεχών και του ίδιου του Πρωθυπουργού ως προς την ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ νέων δομών στη Θράκη.

Γιατί και Η ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΝΕΩΝ ΚΛΙΝΩΝ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ !!!

Ο κ. υπουργός, όμως, κατάφερε να κάνει κάτι που κανείς από όσους ασχολούμαστε με τα κοινά δεν θα καταφέρει ποτέ.     

Να ενώσει όλους τους πολίτες εναντίον του!

Ας το κρατήσουμε αυτό!

Ας αποδείξουμε σε κάθε κ. Μηταράκη, πως μπορούμε να είμαστε ενωμένοι και να διεκδικούμε, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές μας και προτάσσοντας το κοινό καλό και το κοινό συμφέρον!

Τις διαφορές μας τις συζητάμε μετά από την επίτευξη του στόχου. Μπορούμε να αποδώσουμε ευθύνες για ολιγωρία, για πολιτική απειρία, για λανθασμένους χειρισμούς, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ!

Τώρα πρέπει να ΜΗΝ επιτρέψουμε να αποφασίσουν ΓΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!

Είχαμε αναδείξει το θέμα της αναζήτησης αγροτεμαχίων προς αγορά γύρω από το ΚΥΤ, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Οκτωβρίου, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Δε θα σταθούμε σ` αυτό όμως. Δε θέλουμε να δρέψουμε πολιτικές δάφνες και οφέλη από την επαγρύπνηση και την ευαισθησία που διατηρούμε – και θα συνεχίσουμε να έχουμε – για κάθε τοπικό ζήτημα!

Αυτό που πρέπει να αναδειχτεί τώρα, είναι το γεγονός ότι αυτός ο τόπος, ενωμένος σαν μια γροθιά, λέει ΟΧΙ στην επέκταση του ΚΥΤ ή όπως αλλιώς τη βαφτίσουν!

Κύριοι του υπουργείου. Οι δημότες του δήμου Ορεστιάδας ΔΕΝ είναι απάνθρωποι. ΔΕΝ είναι ρατσιστές. Το έχουν αποδείξει αυτό!

Δεν αντιδρά κανείς στο να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων που παραμένουν εκεί – και για όσο καιρό παραμένουν – αλλά δεν πρόκειται να μας ρίξετε στάχτη στα μάτια και επικαλούμενοι τις πανανθρώπινες αξίες – που σεβόμαστε ως πρόσφυγες και εμείς – να φτιάξετε μια «ωρολογιακή βόμβα» πίσω από τις γραμμές άμυνας του στρατού και μέσα στην αυλή μας!

Συγκροτήσαμε μια επιτροπή από τους επικεφαλής των παρατάξεων στο δημοτικό Συμβούλιο, τις αποφάσεις, τις ενέργειες και τις προτροπές της, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ.

Αυτής της ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!


Συντάκτης Νewsroom 14 Ιανουαρίου, 2021 08:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV