Καζαλτζής: “μεσίτες ψάχνουν 100 στρέμματα γύρω από το ΚΥΤ”

Συντάκτης Νewsroom 24 Σεπτεμβρίου, 2020 10:57

Καζαλτζής: “μεσίτες ψάχνουν 100 στρέμματα γύρω από το ΚΥΤ”

Για το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με τις οχλήσεις ιδιοκτητών γης γύρω από το ΚΥΤ Φυλακίου μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα το πρωί στο Ράδιο Έβρος και την εκπομπή “Πρωινή Περιπολία” ο επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Επαναφορά Χρήστος Καζαλτζής.

Ο κ. Καζαλτζής εξέφρασε την αντίθεση του σε οποιοδήποτε σενάριο επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής Ταυτοποίησης Φυλακίου συντάσσοντας με την άποψη του Δήμαρχου Ορεστιάδας αλλά και της πλειοψηφίας του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας και χαρακτήρισε “παγίδα” την πρόσληψη των 800 συνοριοφυλάκων που έρχεται ως προάγγελος της επέκτασης του ΚΥΤ.


Ο επικεφαλής της “Δημοτικής Επαναφοράς” στάθηκε θετικός στην βελτιστοποίηση των συνθηκών διαβίωσης τόσο των φιλοξενούμενων στο ΚΥΤ όσο και των εργαζομένων και πρότεινε να γίνει μία συνάντηση μεταξύ των επικαφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων ώστε να οργανωθεί μια συνολική πίεση προς την κεντρική κυβέρνηση καθώς ,όπως χαρακτηριστικά ανέφερε,” δεν θα υπάρξει γυρισμός αν εφαρμοστεί η ιδέα της επέκτασης του ΚΥΤ”

Τέλος ο κ. Καζαλτζής αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση που έκανε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Ορεστιάδας αναφορικά με τις επενδύσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε αγροτικές εκτάσεις του Δήμου Ορεστιάδας και τις επιπτώσεις που έχουν στην καθημερινότητα των αγροτών.


Συντάκτης Νewsroom 24 Σεπτεμβρίου, 2020 10:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV