Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών σ’όλο το νομό: Έξαλλος ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με το Ν/Σ για το Λιμενικό

Συντάκτης Νewsroom 24 Φεβρουαρίου, 2011 00:01

Ακολουθεί δελτίο τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης:


Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επαληθεύθηκα, αποδεικνυομένου ότι το ύφος της επιστολής μου προς τον πρωθυπουργό ήταν απόλυτα επιβεβλημένο και μάλιστα ήπιο.

Σε σχέδιο νόμου με θέμα σύσταση  «Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής» η κυβέρνηση της Αθήνας θα περάσει μια παράγραφο βάσει της οποίας θα μπορεί να μετατρέψει εργοστάσια σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ήτοι  «κατ’ εξαίρεση για τις ανάγκες εγκατάστασης των Κέντρων ή Μονάδων Πρώτης Υποδοχής καθώς και των Υπηρεσιών Ασύλου επιτρέπεται η αλλαγή χρήσης υφιστάμενων κτηρίων σε εκτός σχεδίου περιοχές ,κατά παρέκκλιση των υφιστάμενων χρήσεων γης».

«Για την αλλαγή χρήσης και τις κατασκευές αυτές δεν απαιτείται η έκδοση οικοδομικής αδείας αλλά έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας»

«ΟΙ ΑΝΩ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ»

Αυτή είναι η ανάπτυξη για τον Έβρο και την περιοχή μας προσβλέποντας η Αθήνα στην μετατροπή του εργοστασίου κρεατοβιομηχανίας Θράκης σε στρατόπεδο συγκέντρωσης παράτυπων  οικονομικών μεταναστών, αφού αυτό φωτογραφίζει ως και άλλα στο Βόρειο Έβρο.

Αυτήν την ανάπτυξη σχεδιάζει η κυβέρνηση για τον τόπο μας.

Γνωστοποιούμε στην κυβέρνηση ότι αρνούμαστε αυτήν την ανάπτυξη.

Δημιουργήστε στρατόπεδα συγκέντρωσης σε άλλους νομούς που μέχρι σήμερα δεν υπέστησαν το ελάχιστο από όλα αυτά τα φαινόμενα που μας πλήττουν ως Έβρο επί δεκαετίες.

Σε διαφορετική περίπτωση θα βρείτε τους δημότες και εμένα απέναντι αντί να συνεργαζόμαστε για την προώθηση των συμφερόντων του ακριτικού νομού μας  και της αληθινής  ανάπτυξης.

Ο Δήμαρχος

Ευάγγελος Λαμπάκης


Συντάκτης Νewsroom 24 Φεβρουαρίου, 2011 00:01

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV