Θύματα αδίστακτων ληστών έγιναν έξι λαθρομετανάστες στο δρόμο προς Διδυμότειχο

Συντάκτης Νewsroom 11 Αυγούστου, 2011 07:56


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων (4) αγνώστων δραστών, οι οποίοι, πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης  (9-08-2011) σε παράδρομο, στο ύψος του κόμβου Θυρέας Έβρου(επί της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης-Ορμενίου) πραγματοποίησαν ληστεία,  σε βάρος έξι (6) μη νομίμων μεταναστών.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, πλησίασαν έξι (6) αλλοδαπούς, υπηκόους Αφγανιστάν, ηλικίας 20 και 18 ετών και με την απειλή ψυχοσωματικής βίας, αφαίρεσαν από αυτούς 225 Ευρώ, 112 δολάρια Αμερικής, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα και έξι (6) σακίδια με ρούχα και τρόφιμα.


Από την αστυνομική έρευνα-προανάκριση προέκυψε ότι οι παραπάνω αλλοδαποί, εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας και συνελήφθησαν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ πραγματοποιούνται  έλεγχοι σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Ορεστιάδας, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

 


Συντάκτης Νewsroom 11 Αυγούστου, 2011 07:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV