Θούριο-Χειμώνιο χωρίς νερό λόγω διακοπής ρεύματος

Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 9 Οκτωβρίου, 2020 11:24

Θούριο-Χειμώνιο χωρίς νερό λόγω διακοπής ρεύματος

Προβλήματα στην υδροδότηση των χωριών Θούριο και Χειμώνιο παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες.

Το νερό νεράκι λένε οι κάτοικοι του Θουρίου και του Χειμωνίου καθώς οι συνεχείς διακοπές ρεύματος που σημειώνονται στην περιοχή θέτουν εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο που υδροδοτεί τα δύο χωριά.

Οι βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα έχουν παραλύσει τα δίκτυα ηλεκτροδότησης, τηλεφωνίας και ύδρευσης με αποτέλεσμα η αγανάκτηση του κόσμου να είναι έκδηλη αφού για άλλη μία φορά η ομαλή λειτουργίας τους γίνεται έρμαιο των καιρικών συνθηκών.


Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ορεστιάδας εξέδωσε σχετικό δελτίο τύπου προκειμένου να ενημερώσει τους κάτοικους των δυό χωριών ενώ παράλληλα περιμένει την αποκατάσταση της βλάβης από τον ΔΕΔΔΗΕ:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των οικισμών Θουρίου – Χειμωνίου ότι τις τρεις τελευταίες ημέρες Τετάρτη 07-10-2020 , Πέμπτη 08-10- 2020, Παρασκευή 09-10-2020 η ΔΕΗ έχει συνεχείς διακοπές ρεύματος στην περιοχή του αντλιοστασίου ύδρευσης των παραπάνω οικισμών με αποτέλεσμα να έχουμε διακοπές υδροδότησης.

Συγκεκριμένα και σήμερα Παρασκευή 09-10-2020 υπάρχει διακοπή ηλεκτροδότησης του αντλιοστασίου Θουρίου – Χειμωνίου λόγω βλάβης της ΔΕΗ.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Ο. δήλωσε την βλάβη στη ΔΕΗ στις 07:34 π.μ. και ως τη στιγμή αυτή (10:50 π.μ.) δεν πήγε η ΔΕΗ να αποκαταστήσει την βλάβη.


Συντάκτης Γιάννης Βαβαλικούδης 9 Οκτωβρίου, 2020 11:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV